Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Έκοψαν την πίτα τους τα μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας

Ευχές για πρόοδο, ανάπτυξη και ευημερία

Published

on

Ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά, με λιγότερα προβλήματα και με καλές δουλειές για όλους κυριάρχησαν στην κοπή πίτα του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας).

Η εκδήλωση κοπής της πίτας συνδυάστηκε με μια όμορφη συνεστίαση στον φιλόξενο πολυχώρο «Αυλή» στον πεζόδρομο της Παντανάσσης, όπου οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το ποτό τους και τα γευστικά πιάτα, το βράδυ της περασμένης Τετάρτη

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αναστάσιος Φάκος πλαισιωμένος από την αντιπρόεδρο Νάντια Λάνταβου, τον ταμία Σπύρο Πολίτη και τα μέλη του Δ.Σ. Ηλία Σπυρόπουλο και Χρήστο Βουλδή, ευχήθηκε στα μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας) καλή και όμορφη χρονιά με υγεία και δύναμη δηλώνοντας πως η διοίκηση θα συνεχίσει να μάχεται για να προασπίσει τα συμφέροντα των μελών και να επιλύει τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους πιέζοντας για λύσεις.

Κυρίαρχο μέλημα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι να αναβαθμιστεί αναπτυξιακά η περιοχή μας, να αναδειχθεί ο φυσικός και ο πολιτιστικός μας πλούτος παράλληλα με το επιστημονικό δυναμικό που διαθέτει η αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΕ Βαγγέλης Καραχάλιος εξήρε τη συνεργασία των δύο επιστημονικών κλάδων και τόνισε πως «σκοπός μας είναι να λύσουμε προβλήματα με σχέδιο και πρόγραμμα».

Παρόντες ήσαν οι πρώην πρόεδροι του ΤΕΕ/ΤΔΕ Βασίλης Αϊβαλής και Θανάσης Γιανναδάκης, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μουρελάτος, τα μέλη του Συλλόγου, στελέχη της Πυροσβεστικής και εκπρόσωποι του τεχνικού κόσμου και φορέων.

Μια από τους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί ήταν η ιδιοκτήτρια της «Αυλής» Αλεξάνδρα Τζιβιέρη, ενώ ο Σύλλογος εξασφάλισε και φέτος πολλά δώρα.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΕ Βαγγέλης Καραχάλιος

 

Άποψη από την συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε στην «Αυλή»

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement