Connect with us

Lifestyle

Γιώργος Λαμπάτος: Η οικονομική βοήθεια από τον Νίκο Οικονομόπουλο

Published

on

Η περιπέτεια του Γιώργου Λαμπάτου έχει συγκινήσει πολλούς συναδέλφους του ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος θέλησε να βοηθήσει τον ηθοποιό με μια συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς.

Μια κίνηση ανθρωπιάς από τον τραγουδιστή
Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας : «Ένα από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ο Γιώργος Λαμπάτος ήταν από τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας του Νίκου Οικονομόπουλου. “Θα ήθελα να σας συναντήσω για να σας δώσω κάτι”, ήταν τα λόγια του άγνωστου άντρα που τηλεφώνησε στον ηθοποιό. Το ραντεβού κλείστηκε λίγα μέτρα πιο πάνω από το σπίτι του ηθοποιού, στην περιοχή της Αχαρνών.

Εκεί ένας άντρας με εγκάρδιο χαιρετισμό σφίγγει το χέρι του Γιώργου Λαμπάτου και του λέει “αυτά τα χρήματα σας τα δίνει ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. Σας παρακαλώ δεχτείτε τα, αλλά δεν θα ήθελε ο ίδιος να το αναφέρετε πουθενά». Ο ηθοποιός άρχισε να κλαίει και να ευχαριστεί τον άγνωστο άντρα που του έδωσε τον φάκελο με τα χρήματα».

Όπως χαρακτηριστικά λέει στην εφημερίδα στενός φίλος του ηθοποιού: «Όταν πήγε στο σπίτι ο Γιώργος και άνοιξε το φάκελο, βρήκε μέσα 2000 ευρώ. Τα έχασε και άρχισε να κλαίει πάλι, γιατί με τα χρήματα εκείνα πλήρωσε τρία ενοίκια που χρωστούσε, λογαριασμούς ρεύματος.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement