Connect with us

Αθλητισμός

Ανακοίνωση-«Nortenos Patras»: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή στάθηκε στο πλευρό μας»

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων Παναχαϊκής «Nortenos Patras», τονίζοντας σε αυτή ότι: «κάποιοι βλέπουν φαντάσματα με την ΠΑΕ και τον επικεφαλής Πέτρο Σταθάκη, να βρίσκονται στο πλευρό τους».

Αναλυτικά αυτή αναφέρει:

«Επειδή, κάποιοι βλέπουν φαντάσματα και τα διαδίδουν και στην πόλη, σχετικά με την στάση της ΠΑΕ απέναντι μας, πρέπει να δοθούν κάποιες απαντήσεις, σχετικά με το ζήτημα.

Η στάση της ΠΑΕ από την πρώτη στιγμή, ήταν στο πλευρό μας, γνωρίζοντας ότι άδικα μας κατηγορούν, για τον απλούστατο λόγο ήταν άπαντες παρόντες την ώρα της πολιορκίας του γηπέδου.

Μόλις ενημερώθηκε ο Πέτρος Σταθάκης, ότι μας κρατούν στην Ασφάλεια Ρόδου, μας διόρισε ντόπιο δικηγόρο. Σε καμία περίπτωση, ούτε ο δικηγόρος, ούτε η ΠΑΕ δεν είχαν καταλάβει το παιχνίδι που παιζόταν στις πλάτες μας, εκείνο το βράδυ. Έγινε αντιληπτό, την Δευτέρα το μεσημέρι.

Με άμεσες κινήσεις, επικοινώνησε μαζί μας ο κύριος Σταθάκης και μας διόρισε δυο εξαιρετικούς συνηγόρους. Επιπλέον, δήλωσε παρόν, σε ό,τι άλλο χρειαστούμε για οικονομικής φύσεως θέματα ή οικογενειακής.

Τρίτη, μας επισκέφθηκαν στα κρατητήρια Ρόδου ο Πέτρος Σταθάκης, μαζί με τους συνηγόρους για ηθική υποστήριξη. Επανέλαβε, ο κύριος Σταθάκης και επέμεινε, ότι χρειαζόμαστε να τον ενημερώσουμε.

Τετάρτη, μετά την απελευθέρωση μας, μας οδήγησαν σε ξενοδοχείο και  πρόσφεραν γεύμα, σε όλους μας. Κατά την διάρκεια του δείπνου επικοινώνησε μαζί μας και ο κύριος Μπέιλι, εκ των μετοχών, δηλώνοντας την στήριξη του και την αμέριστη συμπαράσταση του.

Η ΠΑΕ με δικές της ενέργειες κάλυψε τα αεροπορικά έξοδα, για την μετάβαση μας, στην Αθήνα.

Η ΠΑΕ και ο Πέτρος Σταθάκης, ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή σε ότι κι αν ζητήσαμε.

Αυτή είναι η πλήρης και μοναδική αλήθεια.

Οτιδήποτε άλλο ακούγεται, σε σχέση με την ΠΑΕ και τον Πέτρο Σταθάκη, είναι προϊόν φαντασιόπληκτων.

Αισθανθήκαμε την υποχρέωση, δια ζώσης να ευχαριστήσουμε τον κύριο Σταθάκη, για όλες τις ενέργειες του και μπορεί να το πιστοποιήσει και ο ίδιος, αφού ήταν συμπαραστάτης μας.

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ οικογένεια είναι ενωμένη, παρόλες τις οποίες διάφορες και κανένας κακεντρεχής δεν μπορεί να μας βλάψει.

ΥΓ. Σήμερα, πρέπει να στηριχθεί η ομάδα, με κάθε τρόπο στην προπόνηση στις 15.00 μμ. Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα και θέλει την συμπαράσταση όλων!

Στηρίζουμε τα παιδιά και τα παιδιά θα μας φέρουν την νίκη!!! ΟΛΟΙ ΑΓΥΙΑ».

Ροή ειδήσεων

Advertisement