Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Πάτρα η σορός του άνδρα που βρέθηκε στον Αλφειό! Είναι ο Νίκος Αναστόπουλος;

Published

on

15 Ιανουαρίου 2024. Ο Νίκος Αναστόπουλος 45 ετών πήγαινε με την αγαπημένη του Γεωργία στο σπίτι του στο Πλουτοχώρι Ηλείας όταν συνέβη το μοιραίο. Όταν το όχημά του παρασύρθηκε από τον ορμητικό χείμαρρο, πάνω στο γεφύρι, στην άκρη του χωριού και βρέθηκε μέσα στον «μανιασμένο» εκείνη την νύχτα παραπόταμο του Αλφειού. Προχθές το μεσημέρι, κάτι βρέθηκε κοντά στο φράγμα του Αλφειού που έμοιαζε με σορό! Χθες το μεσημέρι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας κατάφεραν να ανασύρουν πτώμα άνδρα. Ολοι εικάζουν πώς πρόκειται για τον άτυχο 45χρονο. Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, το πτώμα παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου. Παράλληλα, θα γίνει η ταυτοποίηση του πτώματος μέσω της εξέτασης γενετικού υλικού.

 

Οι συγγενείς του 45χρονου άνδρα, η μάνα ο πετέρας και η αδελφή δεν μπορούσαν να ησυχάσουν τόσες εβδομάδες. Ηξεραν ότι κάτι κακό έχει συμβεί στον Νίκο, όμως αυτό που ζητούσαν είναι να βρεθεί. Ώστε να τον οδηγήσουν στο τελευταίο του σπίτι και η άμοιρη μάνα να βρίσκεται κοντά του. Εστω και στο μνήμα. Ο 45χρονος άνδρας γνώριζε πολύ καλά την “συμπεριφορά” του χειμάρρου και πίστεψε πως την δεδομένη στιγμή θα μπορούσε να περάσει. Μία σειρά γεγονότων όμως… επέφεραν το μοιραίο. Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος ακινητοποίησε το όχημά του στην άκρη της γέφυρας, στην αρχή της πριν την είσοδο του χωριού. Πίσω του υπήρχαν και άλλα.οχήματα ενώ στην άλλη πλευρά της γέφυρας, μήκους 15  περίπου μέτρων, στέκονταν συγχωριανοί του. Εκείνη τη νύχτα έβρεχε καταρρακτωδώς και το ποτάμι φούσκωνε με αποτέλεσμα σιγά σιγά να καλύπτει  την γέφυρα. Το ζευγάρι παρέμενε μέσα στο όχημα. Δεν βγήκαν εξω ούτε κινήθηκαν προς τα πίσω. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της κοινότητας αν και κάποια στιγμή φώναζαν για βοήθεια, παρέμειναν μέσα για 15 λεπτά. Και τότε έγινε η τραγωδία.  Το ποτάμι έκανε “κατεβασιά” και το όχημα που δεν είχε εμπόδιο τα κάγκελα της γέφυρας… έπεσε μέσα στον χείμαρρο και μάλιστα ανάποδα.

Το πρωί της επόμενης μέρας εντοπίστηκε νεκρή η Γεωργία. Λίγο αργότερα βρήκαν και το όχημα του ζευγαριού. Όμως ο 45χρονος δεν είχε βρεθεί. Ο Νίκος εργαζόταν ως ταξιτζής στον Πύργο όμως ταυτόχρονα ήταν μάστορας του χωριού για ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά προβλήματα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement