Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΑΡΗΣ Π.: “Κατευθυνόμενη η ανακοίνωση που επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα”

Published

on

Ο Άρης Πατρών απάντησε άμεσα στην καταγγελία του Διαγόρα περί τραμπουκισμών στον πάγκο και τους αναπληρωματικούς.

Αναλυτικά: “Με απορία διαβάσαμε την ανακοίνωση του Διαγόρα η οποία είναι λες και είναι γραμμένη από άνθρωπο με διπολική διαταραχή που στο δεύτερο μισό αναιρεί το πρώτο μισό του εαυτού του.

Σε ένα παιχνίδι γιορτή που πήραν μέρος δύο ομάδες άξιες να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία έρχεται μια ανακοίνωση που για πολλούς είναι κατευθυνόμενη και προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα εναντίον της ομάδας μας…
Δυστυχώς, οι κύριοι του Διαγόρα ξέχασαν να γράψουν πως οι μανούλες μας και οι αδερφές μας πέρασαν πολλές φορές από το βρώμικο στόμα τους τους χαλεπούς καιρούς της δικής τους παντοκρατορίας.
Επίσης ξέχασαν πόσες φορές λοιδόρησαν τους φτωχούς πρόσφυγες που απαγορεύεται να προοδεύσουν.
Η ζωή κάνει κύκλους και οι εννέα δικοί τους έγιναν εννέα δικοί μας.
Η ομάδα που ειρωνεύτηκαν χθες ήταν δικά τους παιδιά. Παιδιά που τους έφτασαν στην κορυφή, στο ταβάνι τους.
Δεν σας αρέσει κύριοι να συμμετέχετε σε ένα ωραίο πάρτι γιατί ο εγωισμός σας, η αυταρέσκειά σας δεν σηκώνει συμμετοχή. Απαιτεί μόνο υπεροχή.
Εμείς είχαμε μάθει να είμαστε συμμέτοχοι, ξέραμε την πίκρα της ήττας, την ομορφιά της νίκης, αναγνωρίζαμε την ανωτερότητα γιατί ξεκινήσαμε να αγαπάμε την ομάδα μας σε αποτυχίες και στενοχώριες.
Και για να τελειώνουμε. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν υπήρξε το παραμικρό. Αυτό είναι που μετράει.
Τα άλλα είναι παιχνίδια εντυπώσεων που εσείς στήνετε με ευκολία.
Καλό βράδυ και ελπίζουμε η εντυπωσιακή εμφάνιση εναντίον μας να μην είναι πυροτέχνημα. Βέβαια, γιορτή δεν θα βρείτε αλλού ,οπότε οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά δικαιολογείται”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement