Connect with us

Πολιτισμός

«Πέφτει η νύχτα στο Σαμονί»-Tελευταία παράσταση απόψε στο «όροφως» για την αστυνομική κωμωδία που έχει κατακτήσει το κοινό

Published

on

Η θεατρική Εταιρεία «Επίλογος» σε συνεργασία με τους Hypocrites & ΜέθιΑν παρουσιάζουν και σήμερα στις 20.00 στο θέατρο «όροφως» (Λεωφ.Όθωνος Αμαλίας 112 Πάτρα), την αστυνομική κωμωδία «Πέφτει η νύχτα στο Σαμονί» των Ρέππα-Παπαθανασίου σε διασκευή του θεατρικού έργου «Η Παγίδα» του Ρόμπερτ Τομά, σε σκηνοθεσία Μιλτιάδη Παπλά.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Στο ορεινό θέρετρο του Σαμονί στη Γαλλία, η Κατρίν δηλώνει στο αστυνομικό τμήμα, την εξαφάνιση του συζύγου της. Τρεις μέρες αργότερα έρχεται ο αστυνομικός επιθεωρητής για να της ανακοινώσει ότι οι έρευνές τους απέβησαν άκαρπες… Ξαφνικά την στιγμή εκείνη, μπαίνει στο σπίτι ο εξαφανισμένος σύζυγος αλλά η Κατρίν δεν τον αναγνωρίζει, της είναι τελείως άγνωστος. Ο σύζυγος σοκάρεται από την αντίδραση της και φωνάζει την ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία επιβεβαιώνει ότι είναι αυτός. Ο γρίφος περιπλέκεται διαρκώς όταν εμφανίζεται ένας εκκεντρικός πελάτης του συζύγου και μια ιδιόρρυθμη Ρουμάνα νοσοκόμα.

Μια αστυνομική κωμωδία, μ’ ένα αναπάντεχο τέλος που πρέπει να μείνει μυστικό!

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Θέμιδα Ιωάννου, Βαγγέλης Μιχάλης, Δημήτρης Γεωργόπουλος, Χριστίνα Παπανικόλα, Αλέξανδρος Μπίστας, Όλγα Γιακουμάκη.

Τιμή εισιτηρίου: 12€ (Κανονικό), 8€ (Μειωμένο, Άνεργοι – Φοιτητές- Ομαδικά).

Τηλέφωνα κρατήσεων: 6906-558899, 2611-810983.

Ροή ειδήσεων

Advertisement