Connect with us

Ελλάδα

Πέθανε η ηθοποιός Καλή Καλό

Published

on

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Καλή Καλό, όπως γνωστοποίησε νωρίτερα σήμερα (08.03.2024) ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Την είδηση του θανάτου της Καλής Καλό, έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτητή του στα σοσιαλ μίντια.

«Εφυγε πριν λίγο, απο κοντά μας, σημερα που ειναι η μερα της γυναικας, η υπέροχη Καλή Καλόη πρωταγωνίστρια της επιθεώρησης των δεκαετιών ’40’ 50 ’60 με την τόσο πολυτάραχη ζωή σημαδεμένη από συγκλονιστικά γεγονότα όπως η ίδια αναφέρει στην αυτοβιογραφία της “όσα πήρε ο άνεμος”», έγραψε αρχικά ο βουλευτής και πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Με κοινωνικούς αγώνες, με εντονη συνδικαλιστική δράση στο σωματειο των ηθοποιών και στο Τασεη… Το τελευταιο δεκαμηνο με ενεργειες του ΤΑΣΕΗ κι εμου προσωπικά που με τιμησε με την φιλία της μεταφέρθηκε στο γηροκομείο αθηνών όπου ολο το  προσωπικό την περιποιήθηκε απο την πρωτη στιγμή  με  πολλη αγάπη και φροντίδα και για αυτό τους ευχαριστούμε θερμά μέσα από την καρδιά μας για όλο το κοινωνικό έργο που επιτελούν με τόση ευθύνη.. Καλό ταξίδι γλυκειά Καλή μου…» έγραψε σχετικά.

Η καταξιωμένη θεατρική ηθοποιός που έγινε γνωστή με το ψευδώνυμο Καλή Καλό -το πραγματικό της όνομα ήταν Καλλιόπη Δαμβέργη– γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Δεκεμβρίου του 1926 και είχε καταγωγή από το Ρέθυμνο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement