Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Την Κυριακή το μνημόσυνο της Κωνσταντίνας Τζώρτζη – Παρασκευοπούλου

Published

on

Πέρασαν σαράντα μέρες και το κενό της απουσίας της παραμένει μεγάλο για την οικογένειά της, τους συγγενείς, τους φίλους και γνωστούς.

Η Κωνσταντίνα Τζώρτζη το γένος Παρασκευοπούλου, με καταγωγή από την Πλατανόβρυση του Δήμου Ερυμάνθου, εγκατέλειψε νωρίς τα εγκόσμια, σε ηλικία 59 ετών.

Ήταν μια αγωνίστρια της ζωής, μια γυναίκα που αφοσιώθηκε στην οικογένειά της και μέχρι το τέλος ήταν στήριγμα για τους δικούς της,

Με τον σύζυγό της, Αναστάσιο Τζώρτζη (ξυλουργό) απέκτησαν δυο γιους, τον Λεωνίδα και τον Ανδρέα, τα οποία πρόλαβε να τους καμαρώσει να δημιουργούν τις δικές τους οικογένειες και ευτύχησε να γνωρίσει τέσσερα εγγόνια.

Ήταν άνθρωπος δοτικός, με χαμόγελο και ευγένεια, ιδιαίτερα εργατική, αξιοπρεπής, γενναιόδωρη, χαρίσματα που προσδίδουν το αποτύπωμα που άφησε στο πέρασμά της στον μάταιο αυτό κόσμο.

Η οικογένειά της, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα τιμήσουν τη μνήμη της τελώντας σαρανταήμερο μνημόσυνο την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, στις 9 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Οβρυάς.

Ροή ειδήσεων

Advertisement