Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Σαράντα μέρες χωρίς τον Ανδρέα Κουνέλη- Αύριο το μνημόσυνο στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου

Published

on

Πέρασαν σαράντα μέρες από την ημέρα που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 58 ετών, ένας αστυνομικός που άφησε το στίγμα του στην τοπική ΕΛ.ΑΣ., ο Ανδρέας Κουνέλης.
Αύριο Κυριακή στις 9:30 το πρωί θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών.
Ο Ανδρέας Κουνέλης έχασε τη μάχη που έδινε με την ασθένειά του πολύ νωρίς, δύο μόλις χρόνια από την ημέρα που συνταξιοδοτήθηκε και το γεγονός προκάλεσε θλίψη στους συνάδελφους του και σε όλους όσοι τον γνώριζαν.
Σε όλη την υπηρεσιακή του διαδρομή ξεχώρισε για το ήθος, την εντιμότητα και την ευσυνειδησία του. Είχε υπηρετήσει σε διάφορες υπηρεσίες της Πάτρας, στο Β΄ Αστυνομικό Τμήμα, στο Μεταγωγών και αλλού, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την πραότητα, τους χαμηλούς τόνους που τηρούσε και πάνω από όλα για τον σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών.
Υπήρξε υποδειγματικός οικογενειάρχης. Με τη σύζυγό του Ευθαλία απέκτησαν τρία παιδιά, την Κατερίνα, τον Αγησίλαο και την Ιουλία, τα οποία ευτύχησε να καμαρώσει να σπουδάσουν αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να τα χαρεί όπως θα ήθελε καθώς έφυγε νωρίς…
Η οικογένειά του θα τον έχει πάντα στην καρδιά και στην σκέψη της και παρακαλεί όποιος επιθυμεί όπως προσέλθουν στο μνημόσυνο για να προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement