Connect with us

Ποδόσφαιρο

Αξιοποιεί τα αμυντικά προβλήματα των «μπλε»

Published

on

«Φωτιά» στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ μπήκε μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής,  τη νίκη της Άρσεναλ και την ισοπαλία στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι, με τις τρεις ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση ενός βαθμού.

Τσέλσι – Νιούκαστλ (22:00)

Η αναμέτρηση αφορά πιο… χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Η Τσέλσι δεν ελπίζει πρακτικά σε ευρωπαϊκή έξοδο, υπάρχουν ακόμα ελπίδες -ιδιαίτερα αν κερδίσει απόψε-, ωστόσο με την αγωνιστική αστάθεια που παρουσιάζει, οι πιθανότητες είναι περιορισμένες. Από τη μία αποσπά 1-1 στην έδρα της Σίτι, από την άλλη παραχωρεί 2-2 στην Μπρέντφορντ. Έχει και εναλλακτικό δρόμο για Ευρώπη μέσω του Κυπέλλου (παίζει με Λέστερ στα προημιτελικά).

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση Fonbet – Γιατί επιβάλλεται να τη δοκιμάσεις!

Απόψε θα παραταχθεί με αρκετές ελλείψεις στην άμυνα, η τετράδα που θα παρατάξει ο Ποτσετίνο θα είναι… πειραματική.

Αλλοπρόσαλλη αγωνιστικά είναι και η Νιούκαστλ, οι επιδόσεις της στο πρωτάθλημα (11 νίκες, 12 ήττες σε 27 ματς) το καταδεικνύουν. Τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα δείχνει βελτιωμένη, ηττήθηκε μόνο σε μία από τις 6 πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις, για όλες τις διοργανώσεις, από τη φορμαρισμένη Άρσεναλ, σκοράροντας σε όλες (στις 4 από δύο φορές και πάνω).

Με τα προβλήματα των γηπεδούχων στην άμυνα πιστεύουμε πως θα βρει τουλάχιστον δύο γκολ, ανεξαρτήτως του πόσα θα δεχτεί. Πάμε με το εν λόγω ειδικό στοίχημα.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement