Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Έκπληξη μεν ευχάριστη δε

Published

on

 

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε χθες την ανανέωση συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025 κάτι που η αλήθεια είναι ότι προκάλεσε έκπληξη στην παρούσα φάση.

Αρχικά διότι ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι αγώνες μπαράζ και κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι και δεύτερον όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα με έναν βαθμό και εικόνα της είναι τραγική φέρνοντας τούμπα την κατάσταση, μιλώντας όλη η Ελλάδα για σένα δεν βιάζεσαι να ανανεώσεις. Όλο αυτό φυσικά μπορεί να είναι κι επικοινωνιακό, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι ο Γιάννης Τάτσης άρχισε να δένεται με την ομάδα οπότε και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο εφόσον μείνει στην Σούπερ Λιγκ 2 και αυτό διότι τα συμβόλαια όταν δεν είσαι ΠΑΕ δεν υφίσταται… οπότε δεν υπάρχει καμία συμφωνία αν υποβιβαστείς στην Γ’ Εθνική.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ

Δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η κλήρωση των μπαράζ ανόδου και παραμονής στην Super League 2 καθώς κάποιες ομάδες δήλωσαν κώλυμα. Αυτή μετατέθηκε για την Τρίτη (19/3, 14:30) κι η διοργανώτρια αρχή επιθυμεί να είναι όλοι παρόντες.

Αναλυτικά:

Κώλυμα ομάδων οδήγησε σε μετάθεση του ΔΣ της SL2. Την Τρίτη (19/03) επικύρωση και κλήρωση των πλέι οφ, πλέι άουτ.

Το προγραμματισμένο για την Πέμπτη (14/03) ΔΣ της Super League 2 οδηγήθηκε σε αναβολή. Κάποιων εκπρόσωποι ομάδων, μεταξύ των οποίων και από Β’ ΠΑΕ δήλωσαν κώλυμα, οπότε το συμβούλιο μεταφέρθηκε για την Τρίτη (19/03, 14.30). Η διοργανώτρια ήθελε να είναι όλοι παρόντες, γι’ αυτό και η συνεδρίαση αναβλήθηκε.

Έτσι, η επικύρωση των δύο βαθμολογιών και η κλήρωση των πλέι οφ, πλέι άουτ θα γίνει την προσεχή εβδομάδα και η έναρξη των αγώνων προγραμματίζεται για το Σαββατοκύριακο (23, 24/03).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement