Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Θρίλερ με την τραγωδία στην Οθωνος – Αμαλίας – Τα λουλούδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Published

on

του Κωνσταντίνου Φλαμή (ΓΝΩΜΗ)

Οδός Οθωνος Αμαλίας 13 Μαρτίου ώρα 4 μ.μ. Μία μηχανή με οδηγό τον 31χρονο Στέλιο, με καταγωγή από την Αλβανία κινείται με ταχύτητα προς την Τριών Ναυάρχων. Αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίζεται πως εκείνη την στιγμή ένα θηριώδες τζιπ Land Rover Sport με Αλβανικές πινακίδες και οδηγό μία γυναίκα Αλβανικής καταγωγής από την Κόρινθο, στρίβει δεξιά το τιμόνι για περάσει στο κέντρο του δρόμου και να συνεχίσει την πορεία της. Ο οδηγός της μηχανής δεν προλαβαίνει να αντιδράσει και «καρφώνεται» στην πόρτα του συνοδηγού. Η μηχανή «βρίσκει» και στον δεξιά μπροστινό τροχό του SUV τον οποίον μάλιστα ακινητοποιεί. Ο 31χρονος, φορούσε κράνος, όμως εκσφενδονίζετι αρκετά μέτρα μακριά και πέφτει μέσα στον ποδηλατόδρομο.

Αγνωστο αν πρώτα χτύπησε στο κράσπεδο. Κανείς δεν γνωρίζει επίσης αν κάποιος του έβγαλε το κράνος ή αν το κράνος «έφυγε» από το κεφάλι του μετά την σφοδρή σύγκρουση. Στο σημείο βρέθηκε τυχαία ένας γιατρός. Του προσφέρει πρώτες βοήθειες, όμως αντιλαμβάνεται από την πρώτη στιγμή πώς τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά φθάνει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες κάνουν ότι μπορούν επί τόπου και μεταφέρουν τον άνδρα στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Φαινόταν ότι… δεν θα πήγαινε καλά! Οντως μετά από λίγο εξέπνευσε. Η  Αστυνομία αναζητήσε αυτόπτες μάρτυρες, ενώ η γυναίκα οδηγός υποστήριξε στην κατάθεση της πως ήταν ήδη σε κίνηση όταν έπεσε πάνω της ο δικυκλιστής. Στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» σκηνές πανικού. Φίλοι του Στέλιου έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί, ενώ μηνήματα θλίψης γέμισαν το διαδίκτυο. Χθες το πρωί κάποιοι φίλοι του πήγαν στο σημείο του τροχαίου και άφησαν κάποια λουλούδια για τον Στέλιο. Ο 31χρονος τελευταία έμενε στον Ωρωπό Αττικής, όμως ερχόταν πολύ συχνά στην Πάτρα.

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση εξετάζοντας τη μηχανή και τα ρούχα του 31χρονου. Εντόπισαν ένα σακκουλάκι με 51 γραμμάρια ηρωίνης και πάνω από 2000 ευρώ μετρητά. Η αστυνομία διερυενά τις διασυνδέσεις του, για να εξακριβώσει τι συνέβη ή τι επρόκειτο να γίνει με την κοκαϊνη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement