Connect with us

Lifestyle

Τζένη Μπότση: Η κόρη της στην παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών στην Πάτρα

Published

on

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο φέτος η συμμετοχή των μικρών καρναβαλιστών στην παρέλαση που έγινε χθες στην Πάτρα. Περίπου 20.000 παιδιά με συνοδούς, σε 122 ομάδες συμμετοχής, ξεχύθηκαν στους δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας χορεύοντας και τραγουδώντας.
Μεταξύ των χιλιάδων παιδιών που πήραν μέρος στην παρέλαση και η κόρη της Τζένης Μπότση, Αλίκη Μιχαλά
Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει η ηθοποιός με την οικογένειά της στο Καρναβάλι και ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος.
«Η Πάτρα μου και το πατρινό καρναβάλι μέσα από τα μάτια της Αλίκης. Αυτό έζησα φέτος!
Στην Πάτρα έζησα έναν χειμώνα γιατί δούλευα στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.το 1997. Τότε πηγα πρώτη φορά στο καρναβάλι και από τότε έχω πάει κάποιες φορές.
Πάντα με περίμεναν οι άνθρωποι που γνώρισα μέσα από το θέατρο με μια μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά.
Φέτος ήταν όλα αλλιώς… με πήγε η Αλίκη, που τα είχε κανονίσει με τη φίλη της την Ασημινα 😂. Είδα όμως και εγώ τους φίλους μου! @theartians , ευχαριστώ για την υπέροχη παιδική εμπειρία. @periklis_vasilopoulos Κώστα και @giorgoskaradimos μπορεί να σας είδα λίγο αλλά η χαρα ήταν τεράστια! @giannisstollas περιμένω να πάμε ξανά μαζί! Εσυ είσαι για εμένα το πατρινό καρναβάλι Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γκρουπ που μπήκαμε (το 15) που με τον τρόπο μας τιμήσαμε τα παιδιά που κάνουν κατάληψη στο θέατρο Απόλλων δίνοντας τους το δυνατό μας χειροκρότημα.
Και ευχαριστώ την Αλίκη που αγκαλιάζοντας με μου είπε: ΜΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ , την ώρα που χορεύαμε στους δρόμους της Πάτρας! Είναι σπουδαίο να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί με τα παιδιά μας! Καλή συνέχεια!», είχε γράψει πέρυσι, περιγράφοντας την εμπειρία της από τη συμμετοχή στον καρναβάλι, την πρώτη με την κόρη της.
Φέτος, ήταν και πάλι εκεί με την Τζένη Μπότση να μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα της Αλίκης από την παρέλαση.
Όλες οι αντιδράσεις:

Dimitra Karveli, Giorgos Gkouvitsas και 104 ακόμη

Ροή ειδήσεων

Advertisement