Connect with us

Ελλάδα

Τρόμος για νεαρή στο Νέο Κόσμο: Άνδρας με λεπίδι της επιτέθηκε για να κόψει τούφα από τα μαλλιά της

Published

on

Μια νεαρή γυναίκα στο Νέο Κόσμο δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο πριν λίγες μέρες, καθώς ο άνδρας την πλησίασε από πίσω και χρησιμοποίησε λεπίδι για να κόψει τούφα από τα μαλλιά της.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, λίγο πιο έξω από το μετρό, ενώ ο άνδρας στη συνέχεια πήγε σε μαγαζί και έδειξε τα γεννητικά του όργανα, ενώ οι αρχές παρά τις έρευνες δεν έχουν φτάσει στα ίχνη του.

«Μου έκοψε την τούφα από τα μαλλιά και μου την πέταξε μπροστά μου και άρχισε να γελάει και να με κοροϊδεύει. Εγώ εντάξει τα έχασα εκείνη την ώρα προφανώς, ούτε φωτογραφία κατάφερα, δεν σκέφτηκα τίποτα εκείνη την ώρα», είπε η γυναίκα στην εκπομπή Live News.

«Απλά σάστισα, τον κοίταγα, είχα κανονίσει ραντεβού σε ένα μαγαζί απέναντι οπότε πήγα και έκατσα εκεί γιατί από τη σύγχυση άρχισα να ζαλίζομαι και στην πορεία εκείνος πήγε σε ένα κατάστημα δίπλα και έδειξε τα γεννητικά του όργανα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι σίγουρα τρελός. Και γενικά το βλέμμα του και το ύφος του ήταν εντελώς χαμένου ανθρώπου ότι «δεν ξέρω τι μου γίνεται», είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε πως «θεωρώ ότι θα το έκανε σε όποιον περνούσε από το σημείο. Το βλέμμα του ήταν χαμένο, οπότε σίγουρα υπάρχει θέμα ψυχολογικής φύσεως. Τρόμαξα και αιφνιδιάστηκα. Έχω τον νου μου πια όταν περπατάω έξω».

Ροή ειδήσεων

Advertisement