Connect with us

Στοίχημα

Τι υπάρχει για στοίχημα τις απόκριες

Published

on

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και της Stoiximan Super League θα ολοκληρωθούν σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου, με τους ποδοσφαιριστές των ομάδων να ετοιμάζουν…. βαλίτσες προκειμένου να ενσωματωθούν στα πλάνα των ομοσπονδιακών προπονητών τους.

Παράλληλα, ημέρα αργίας για την Ελλάδα η ερχόμενη Δευτέρα (18/3), επονομαζόμενη ως Καθαρά Δευτέρα, κι εμείς εξετάζουμε εξονυχιστικά πού υπάρχει δράση προκειμένου να βρούμε τα ματς που αξίζουν τη στοιχηματική μας προσοχή εκείνη την ημέρα.

Διαβάστε επίσης: Ευρωπαϊκό Τζόκερ – Πως παίζεται και αποτελέσματα τελευταίας κλήρωσης

Τι παίζουμε στην Πρέμιερ Λιγκ

Το σημερινό πρόγραμμα του κορυφαίου αγγλικού πρωταθλήματος, εξαιτίας των προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας, περιλαμβάνει μονάχα μία αναμέτρηση, αυτή του «London Stadium», ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και την Άστον Βίλα.

Οι δύο ομάδες μεσοβδόμαδα είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με τα «σφυριά» να επικρατούν με 5-0 της Φράιμπουργκ για τους «16» του Europa League, ενώ οι «χωριάτες» έβαλαν τέσσερα (4-0) στον Άγιαξ στους «16» του Conference League. Αμφότερες προκρίθηκαν στα προημιτελικά των δύο διοργανώσεων.

Όσον αφορά το μεταξύ τους, ως προς το τελικό αποτέλεσμα, φανερώνουν την αλήθεια οι αποδόσεις οι οποίες είναι μοιρασμένες. Ωστόσο, υπάρχει αξία στο ποντάρισμα των τερμάτων, αφού τα δύο κλαμπ έρχονται με… φόρα από τις παραπάνω ευρείες νίκες, κι εκτός αυτού η ομάδα του Ουνάι Έμερι ψάχνει αντίδραση για την ήττα της περασμένης αγωνιστικής.

Διαβάστε τι παίζουμε και στις υπόλοιπες λίγκες στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement