Connect with us

Ελλάδα

Νάρκη από την Ουκρανία ξεβράστηκε σε παραλία της Ρόδου!

Published

on

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Ρόδο, στην περιοχή Σορωνή.

Ένας χειμερινός κολυμβητής εντόπισε και έβγαλε από τη θάλασσα μία νάρκη, που σύμφωνα με πληροφορίες από το Mega, «ταξίδεψε» από την Ουκρανία, έφτασε στο Αιγαίο για να καταλήξει στο νησί.

Σοκάρουν τα όσα είπε ο κολυμβητής

«Το Λιμενικό μου είπε να φύγω μακριά»

«Όταν το είδα, γυάλιζε πάρα πολύ από μακριά, φαινόνταν σαν κάτι πολύτιμο. Ήταν πάνω στο χώμα, περνούσε από πάνω το κύμα. Το έπιασα στα χέρια μου από περιέργεια και μόνο» περιέγραψε στο Mega ο άνθρωπος που εντόπισε τη νάρκη.

«Δεν κατάλαβα τι ήταν, γυάλιζε πολύ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Φαντάζομαι τι θα μπορούσα να πάθω» συνέχισε. Όπως είπε, αφού έβγαλε τη νάρκη στην στεριά, ανέβασε το βίντεο που τράβηξε στα κοινωνικά δίκτυα και τότε κατάλαβε τι ήταν με βάση τις απαντήσεις που του έστελναν άλλοι χρήστες.

Σύμφωνα με το Mega πρόκειται για νάρκη που έφτασε στη Μεσόγειο από την Ουκρανία

Αμέσως μετά ο ίδιος κάλεσε το Λιμενικό. «Το Λιμενικό μού είπε να είμαι σε απόσταση, να φύγω μακριά. Και το ίδιο το Λιμενικό δεν γνώριζε τι ήταν» σημείωσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι, πρόκειται για νάρκη που έφτασε στη Μεσόγειο από την Ουκρανία, μετά από έκρηξη σε φράγμα της χώρας. Ειδικοί σημειώνουν πως είναι πιθανόν και άλλες νάρκες να έχουν ταξιδέψει στη Μεσόγειο, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement