Connect with us

Στοίχημα

Πρώτο βήμα για το εθνικό συγκρότημα, κερδίζει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ

Published

on

Τα προκριματικά του Euro 2024 στο ποδόσφαιρο και η Ευρωλίγκα στο μπάσκετ παίρνουν όλη την προσοχή μας στο σημερινό κουπόνι.

Για το Euro, προφανώς δεσπόζει το ματς της Εθνικής μας, σε μια κατάμεστη OPAP Arena που θα «λυγίσει» το Καζακστάν, ενώ καθαρό φαβορί δείχνει να έχει και το ματς της Βοσνίας με την Ουκρανία. Περίπου τις ίδιες ώρες, ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες με τη Βιλερμπάν και η Ρεάλ δοκιμάζεται στη Σερβία.

Αυτές είναι οι νομιμεσ στοιχηματικεσ ελλαδα

  1. Ολυμπιακός – Βιλερμπάν (21:15)

Διεκόπη το σερί του Ολυμπιακού με την ήττα στην Εφές, αλλά τώρα υποδέχεται στο ΣΕΦ μία ομάδα χωρίς βαθμολογικό κίνητρο και θα επιστρέψει στις νίκες. Οι Γάλλοι βέβαια παίζουν πολύ απελευθερωμένα πλέον και μπορούν να ανεβάσουν το συνολικό άθροισμα πόντων, οπότε συνδυάζουμε τα παραπάνω σε combo 1 & Βιλερμπάν Over 68.5 πόντοι σε απόδοση 1.83.

  1. Ελλάδα – Καζακστάν (21:45)

Ο δρόμος του Nations League έδωσε τελικά το εισιτήριο στην ομάδα της πατρίδας μας για τα πλέι οφ του Euro. Οι σημερινοί αντίπαλοι, με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, θα παραταχθούν με πολυπρόσωπη άμυνα, αλλά δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν το γκολ, όντες κατώτεροι ποιοτικά. Αναγκαστικά από εκεί και πέρα το ματς θα ανοίξει. Πιστεύοντας στην ανωτερότητα του εθνικού μας συγκροτήματος και στη σωστή προετοιμασία για το ματς από τον Πογέτ, παίρνουμε το 1 & Over 2,5 στο 2.32.

ΕΣΥ ΕΛΑΒΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ⚡ ΕΚΤΑΚΤΟ GIVEAWAY ΤΟΥ FOXBET;

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ροή ειδήσεων

Advertisement