Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Έπεσε από τον πρώτο όροφο-Τι καταγγέλλει το Συνδικάτο Οικοδόμων για το εργατικό ατύχημα στην περιοχή Ταραμπούρα

Published

on

Από θαύμα δεν έχασε τη ζωή του 65χρονος οικοδόμος, ο οποίος χθες το πρωί, την ώρα που εργάζονταν σε διώροφη νεοαναγειρόμενη οικοδομή στην Πάτρα, στην περιοχή Ταραμπούρα, βρέθηκε στο έδαφος πέφτοντας από τον 1ο όροφο.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας σε καταγγελία του κάνει λόγο για «απουσία των απαραίτητων μέτρων προστασίας των εκεί εργαζομένων» και σημειώνει πως «σ’ αυτή ηλικία, αντί ο συνάδελφός μας να είναι συνταξιοδοτημένος με μια σύνταξη που θα καλύπτει τις ανάγκες του και σε ασφαλές περιβάλλον, βρέθηκε στο έδαφος, τραυματισμένος, εξαιτίας της κρατικής αναλγησίας και εργοδοτικής εκμετάλλευση».
Το Συνδικάτο Οικοδομών Πάτρας, βρέθηκε αμέσως στο τόπο του ατυχήματος και σε ανακοίνωσή του ανέφερε «καταγγέλλουμε την από κοινού τους προσπάθεια να συγκαλύψουν το ατύχημα» και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους οικοδόμους, αλλά και όλους τους εργαζομένους στις κατασκευές, να σηκώσουν το ανάστημά τους.

Τέλος,  καλεί όλους τους εργαζομένους στις κατασκευές και στα συναφή επαγγέλματα, να συμμετάσχουν στη Γενική Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στις 17 του Απρίλη αλλά και στην σύσκεψη που θα προηγηθεί την Παρασκευή 1η Απρίλη στις 07.00 μ.μ. στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών και Περιχώρων στα Προσφυγικά.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement