Connect with us

Μπάσκετ

Χαμός για μία θέση στη δεκάδα της Euroleague

Published

on

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η Ευρωλίγκα κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα, με το ματς του Ολυμπιακού στη Σερβία κόντρα στην Παρτιζάν να είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Στο ποδόσφαιρο, διεξάγονται οι άλλοι δύο προημιτελικοί στο γυναικείο Τσάμπιονς Λιγκ, απ’ όπου θα προκύψουν οι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν την τελική τετράδα.

Εδώ θα βρεις: Κορυφαία προγνωστικα eurovision

  1. Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα (21:30)

Ζόρικα τα πράγματα για την Μπάγερν (13-18), με τις δύο ήττες που γνώρισε την προηγούμενη εβδομάδα τέθηκε ως αουτσάιντερ για να μπει στη δεκάδα. Δεν τη βοηθάει και το πρόγραμμα για να αισιοδοξεί πως θα τα καταφέρει, ακολουθούν ο Παναθηναϊκός (εντός) και η Μονακό (εκτός). Μπλεξίματα και για την Μπαρτσελόνα, καθώς το πλεονέκτημα έδρας που έμοιαζε σίγουρο πριν από μερικές εβδομάδες, αμφισβητείται πλέον πολύ έντονα μετά τις ήττες από Φενέρ και Παναθηναϊκό. Οι ελπίδες της Μπάγερν για να μπει στα play-in είναι περισσότερο μαθηματικές, παρά ρεαλιστικές. Η Μπαρτσελόνα κρατάει την τύχη της στα «χέρια» της. Θα ποντάρουμε στην ομάδα με το μεγαλύτερο κίνητρο και συγκεκριμένα στο διπλό με χάντικαπ -4.5 πόντων στο 1.90.

Παρί Σεν Ζερμέν Γ – Χάκεν Γ (22:00)

Η Παρί παρουσιάζεται ως το τεράστιο φαβορί της αναμέτρησης και γενικά της πρόκρισης, όμως στο πρώτο ματς, παρά τη νίκη της με 2-1, δεν το απέδειξε στο γήπεδο, γλιτώνοντας σε αρκετές ευκαιρίες των Σουηδέζων. Δεν αμφισβητούμε πως οι γηπεδούχοι θα πάρουν την πρόκριση, όμως αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς να διασύρουν τον αντίπαλο. Κρατάμε το διπλό με ασιατικό χάντικαπ 2 γκολ σε απόδοση στο 1.83.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ροή ειδήσεων

Advertisement