Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ξεκαθαρίζει για παίκτες

Published

on

 

Κανονικά με Ολυμπιακό ο Μπαξεβάνος, σήμερα θα εκτιμηθεί αν υπολογίζεται ο Θέμης Πατρινός

 

Στην τελική ευθεία οδεύει η προετοιμασία της Παναχαϊκής για το αυριανό (4 μ.μ.) εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Β.

Ένα παιχνίδι που έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στην πρεμιέρα των μπαράζ παραμονής η Παναχαϊκή πρέπει να πάρει βαθμούς για να ελπίζει… Ο αντίπαλος δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολος καθώς είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και αν δεν είχε την αφαίρεση βαθμών (-10) αυτή την στιγμή θα βρισκόταν στις πρώτες θέσεις και στα μπαράζ ανόδου.

Επίσης ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τα μπαράζ (δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα) κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των κοκκινόμαυρων.

Αυτό όμως δεν πρέπει να επηρεάσει τους κοκκινόμαυρους καθώς αν αγωνιστούν με πάθος και ψυχή αλλά και με σωστές επιλογές από την τεχνική ηγεσία όλα μπορούν να γίνουν ακόμα και αν η αναμέτρηση διεξάγεται στο Ρέντη.

Το θετικό για τον Γιάννη Τάτση είναι ότι επέστρεψε κανονικά ο Μπαξεβάνος και θα είναι στην αρχική 11άδα όμως το αρνητικό είναι ότι πολύ πιθανόν είναι να μην έχει στη διάθεσή του τον Θέμη Πατρινό. Ο έμπειρος επιθετικός δεν έχει προπονηθεί καθόλου και σήμερα θα εκτιμηθεί αν εντέλει θα μπορεί ή όχι να βοηθήσει την κοκκινόμαυρη ομάδα. Εκτός είναι και ο Πέρεθ όπως και ο Σμάλης ενώ σιγά-σιγά επιστρέφει και ο Γρηγορόπουλος. Κανονικά προπονείται και ο Ιατρούδης.

 

Μήλον της έριδος o Μπαρέ

Ο 22χρονος αμυντικός της Παναχαϊκής Γιόχαν Μπαρέ με τις εμφανίσεις του έχει κλέψει τις εντυπώσεις κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των συλλόγων της Σούπερ Λιγκ 1. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι μόνο η ομάδα του Αγρινίου που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του αλλά και σύλλογος από την Αθήνα που αρκετά χρόνια συμμετέχει στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Μπαρέ έχει συμβόλαιο ένα χρόνο με την Παναχαϊκή και πολύ πιθανόν είναι να αποχωρήσει το καλοκαίρι που θα λήξει…

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement