Connect with us

Ερασιτεχνικό

Οι οριστικές αποφάσεις για το ματς-τελικό ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άρη

Published

on

 

 

Σε ευχάριστο κλίμα έγινε η συνάντησης των παραγόντων του Ατρόμητου και του Αρη με την διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας δύο ημέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι-τελικό που θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ επισήμανε ότι αν αποφασίσετε μεταξύ σας για την αλλαγή της έδρας εμείς δεν έχουμε καμία αντίρρηση.

Ο Ατρόμητος ήταν αμετακίνητος στο ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων οπότε και δεν υπήρχε καμία άλλη κουβέντα πάνω σε αυτό το θέμα.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 13/4 στις 5μ.μ. στο γήπεδο των Ζαρουχλεϊκων.

Το αρνητικό είναι ότι ένα τέτοιο ματς δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν πάνω από 600 άτομα και αυτή είναι η ρητή εντολή της αστυνομίας.

Τα εισιτήρια που θα δοθούν στις δύο ομάδες είναι 500 τον αριθμό ενώ οι σύλλογοι θα πάρουν από 50 προσκλήσεις στις οποίες όμως θα συμπεριλαμβάνονται τα 25 μέλη της αποστολής.

Ο Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τους Αλέξανδρο Μπογιάκη και Νίκο Ντρόλα ενώ από τον Άρη Πατρών από τους Τάκη Αναστασόπουλο, Θόδωρο Παπουτσάκη, Γιάννη Ρηγόπουλο και Παναγιώτη Αθανασόπουλο.

Τέλος να σημειωθεί ότι η ΕΠΣ Αχαΐας θα ορίσει τρεις παρατηρητές και συγκεκριμένα τους Κώστα Αγγελόπουλο, Γιώργο Κορφιάτη, Κωνσταντίνο Μπαλάσκα.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement