Connect with us

Οικονομία

INTERAMERICAN: Νέα γενιά του ολοκληρωμένου συστήματος υγείας «bewell»

Published

on

Η νέα γενιά του συστήματος υγείας ‘bewell’ της Interamerican είναι γεγονός. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, με κεντρικό μήνυμα «Υπεύθυνα δίπλα στους ανθρώπους», παρουσία Συνεργατών των Δικτύων Πωλήσεων, η διοίκηση υπενθύμισε τη στρατηγική κατεύθυνση της Interamerican για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τους ασφαλισμένους της.

Ειδικότερα, το ‘bewell’ έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις μοναδικές ανάγκες κάθε ασφαλισμένου, προσφέροντάς του ελευθερία και ευελιξία να επιλέξει και να συνδυάσει τις καλύψεις που χρειάζεται. Επιπλέον, μέσω των ιδιόκτητων υποδομών υγείας της Interamerican –τα πολυϊατρεία Medifirst και την Αθηναϊκή Mediclinic– και της μοναδικής Γραμμής Υγείας 1010, στην οποία γιατροί προσφέρουν συμβουλές 24 ώρες το 24ωρο, ανταποκρίνεται ολιστικά στις ανάγκες των ασφαλισμένων. Παράλληλα, μέσα από την εφαρμογή MediON και τη νέα υπηρεσία Τηλεϊατρικής δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους με πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης να προγραμματίσουν ψηφιακή, συμβουλευτική συνεδρία, όπου κι αν βρίσκονται, με έμπειρο γιατρό των πολυϊατρείων Medifirst. Ενώ αποτελεί σταθερή επιλογή των νοικοκυριών, με οικογενειακές εκπτώσεις που φτάνουν έως 20% και ευέλικτα προγράμματα για κάθε μέλος της οικογένειας.
Περαιτέρω, με νέες ξεκάθαρες καλύψεις, αδιαπραγμάτευτη προσήλωση σε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου μέσω της συνεργασίας με κορυφαία ιατρικά δίκτυα και νοσηλευτικά ιδρύματα και καινοτομίες όπως η νέα υπηρεσία “Tele-Underwriting” και η ψηφιακή αναβάθμιση των αποζημιώσεων, η Interamerican επιδιώκει διαρκώς να βελτιώσει την εμπειρία των ασφαλισμένων.
Βελτιωμένες παροχές
Αναλυτικότερα όσον αφορά τη νέα γενιά του συστήματος Υγείας ‘bewell’, προστέθηκαν βελτιωμένες παροχές στο πιο δημοφιλές πρόγραμμα «Νοσηλεία από Ασθένεια και Ατύχημα». Μεταξύ άλλων, ενισχύεται το δίκτυο των συνεργαζόμενων νοσοκομείων με την ένταξη της Παιδιατρικής Κλινικής Μητέρα, διευρύνονται οι καλύψεις του προγράμματος, όπως με την αναγνώριση των ενδοσκοπικών και δια-δερμικών πράξεων ως χειρουργικές επεμβάσεις και συμπεριλαμβάνεται κάλυψη εξόδων συνοδού ανηλίκου σε ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα για παιδιά έως 14 ετών. Παρέχεται επίδομα χρήσης άλλου ασφαλιστικού φορέα, δημόσιου ή ιδιωτικού. Επίσης, εξασφαλίζεται για όλους τους ασφαλισμένους συμβουλευτική υπηρεσία δεύτερης ιατρικής γνώμης για θέματα διάγνωσης και θεραπείας από το παγκόσμιο δίκτυο κορυφαίων γιατρών της Teladoc Health (Best Doctors) και δίνεται έμφαση στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση με επιβράβευση των ασφαλισμένων που πραγματοποιούν ετήσιο προληπτικό έλεγχο (check up). Υιοθετείται, ακόμα, εξατομικευμένη προσέγγιση μέσα από προσωποποιημένους όρους στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο με βάση τα προγράμματα του κάθε συμβολαίου, καθώς και ψηφιακή κάρτα bewell για όλους.
«Το πιο ευέλικτο πρόγραμμα στην ασφαλιστική αγορά, χαράσσοντας ήδη μια επιτυχημένη διαδρομή 5,5 ετών, με πάνω από 87.000 ασφαλισμένους και 52 εκατ. χαρτοφυλάκιο, εξελίσσεται και προχωρά μπροστά για να ανταποκριθεί με συνέπεια και υπευθυνότητα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας. Στη μετά-COVID εποχή τα δεδομένα στην Υγεία άλλαξαν ριζικά και το ενδιαφέρον των ανθρώπων για ιδιωτική ασφάλιση Υγείας αυξάνεται συνεχώς στην ελληνική αγορά και όχι μόνο. Είμαστε εδώ, με καινοτόμες υπηρεσίες όπως η Τηλεϊατρική, υπηρετώντας διαχρονικά τις αξίες μας και την αποστολή μας να στεκόμαστε υπεύθυνα δίπλα στους πελάτες μας και να τους βοηθάμε να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά» επισημαίνει ο Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής και Υγείας της Interamerican.
Το νέο πρόγραμμα bewell «Νοσηλεία από Ασθένεια και Ατύχημα» θα είναι διαθέσιμο από αυτή τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024.

Ροή ειδήσεων

Advertisement