Connect with us

Μπάσκετ

Προετοιμασία για οικονομική «ένεση» στην Αχαγιά 82

Published

on

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από την ανακοίνωση για επέκταση του lock down μέχρι 7 Ιανουαρίου η διοίκηση της Αχαγιάς ’82 το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για την συγκέντρωση των απαραίτητων ποσών για την καταβολή του μισθού Οκτωβρίου σε όλους τους αθλητές και το υπόλοιπο σταφ.

Οι διοικούντες έχουν απευθυνθεί στους χορηγούς και τους φίλους της ομάδας και πιστεύεται ότι θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα ποσά και να προσφέρουν μια μικρή χαρά στους αθλητές αφού βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα όπως και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου.
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ Σ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Από εκεί και πέρα η Αχαγιά ’82 με την παρακάτω ανακοίνωση εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για την πρόσφατη απώλεια του Στέφανου Στεφανόπουλου τον οποίο αποχαιρέτησε χθες η κοινωνία της Κάτω Αχαΐας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε: «Ο Α.Ο. Αχαγιά ’82 εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέφανου Στεφανόπουλου για την απώλεια ενός καταπληκτικού ανθρώπου και καλού φίλου. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του, Μαρίνα και στα παιδιά του Χρήστο και Καλλιόπη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ροή ειδήσεων

Advertisement