Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ασταμάτητος ο Κεραυνός (Oλα τα Φ.Α. του Γ’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας)

Published

on

 

Νίκησε με 3-0 και το Αν. Καστρίτσι και οδηγεί την κούρσα- Η Νίκη η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της αγωνιστικής (3-1) κόντρα στον Δαβουρλή- Συνεχίζει ακάθεκτος ο Αετός- «Χρυσό» τρίποντο της Θύελλας Αιγίου και της Αιγείρας

 

Δεν φαίνεται να υπάρχει αντίπαλος να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου που επικράτησε με το ευρύ 3-0 του Άνω Καστριτσίου για την 7η αγωνιστική στον Γ’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Η ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου σημείωσε την 6η του νίκη στο πρωτάθλημα και οδηγεί την κούρσα με 19 βαθμούς.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η Νίκη Προαστίου σαφώς ανώτερη επικράτησε με 3-1 του κακού για πρώτη φορά φέτος Δαβουρλή. Το συγκρότημα του Νίκου Πατρώνη από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης έδειξε ότι ήθελε πιο πολύ τη νίκη και αυτό φάνηκε αφού στο 27’ της συνάντησης ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Ο Δαβουρλής στην επανάληψη «σήκωσε» κεφάλι όμως ήταν ήδη πολύ αργά.

Ο Αετός Πατρών πήρε μια ακόμα πολύ σημαντική νίκη με 3-1 επί του Αετού Ρίου και έβαλε πλώρη για τα πλέι οφ καθώς βρίσκεται στην 4η θέση με 13 βαθμούς.

Μεγάλη νίκη σημείωσε και η Θύελλα Αιγίου με 2-1 κόντρα στα Καλάβρυτα χάρης στα δύο τέρματα που σημείωσε για μια ακόμα φορά ο Καραΐνδρος. Το συγκρότημα του Κυριάκου Αθανασίου πήγε στους 8 βαθμούς ενώ τα Καλάβρυτα παρέμειναν στους 10 βαθμούς.

Τέλος χθες το μεσημέρι η Αιγείρα/Ακράτα πήρε τεράστιο «διπλό» καθώς επικράτησε στο τέλος με 2-1 της αξιόμαχης Αναγέννησης Ψαθοπύργου η οποία είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσια (1-1) στο 84’ με γκολ του Νικολάτου. Τρία λεπτά όμως αργότερα ο Παναγιωτόπουλος έδωσε εκ νέου το πρωτάθλημα στο συγκρότημα του Φίλιππου Σχοινά το οποίο διατηρήθηκε στην 2η θέση με 16 βαθμούς.

 

ΜVP

Η Νίκη Προαστίου πήρε μια πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη για την 7η αγωνιστική κόντρα στον Δαβουρλή με σκορ 3-1 και πλασαρίστηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 3ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Την στήλη λοιπόν δικαιωματικά κλέβει… ο έμπειρος τεχνικός Νίκος Πατρώνης αρχικά γιατί χρόνια τώρα έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και κατά δεύτερο λόγο διότι είχε ντοπάρει τους παίκτες του για το συγκεκριμένο ματς που έβγαλαν ψυχή και πάθος για το αποτέλεσμα.

 

 

Έφερε τη σφραγίδα του

Η Θύελλα Αιγίου σημείωσε μια σημαντική νίκη για την 7η αγωνιστική στον Γ’ όμιλο της Α’ κατηγορίας κόντρα στα Καλάβρυτα με σκορ 2-1. Ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» που έφερε την υπογραφή του Κώστα Καραΐνδρου καθώς σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Η ομάδα του Αιγίου με αυτό το «τρίποντο» έφτασε τους 8 βαθμούς παίρνοντας παράλληλα την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

 

Κραυγή αγωνίας από τον Ψαθόπυργο

Παίκτες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία χθες το απόγευμα μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αιγείρα/Ακράτα διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη διαιτησία του Αλέξανδρου Γιαννόπουλου και των βοηθών του Μιχάλη Ανδριανού και Κωνσταντίνου Σταυρόπουλου. Αρχικά στο 35’ γκολ του Τζανέτη δεν μέτρησε ποτέ, στο 67’ καθαρή ανατροπή του Καλούδη, ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι και αποκορύφωμα στο 87’ ενώ ο τραυματίας παίκτης σε στημένη φάση παίρνει εντολή να πάρει την θέση του στην άμυνα και πριν φτάσει εκτελείται το φάουλ με την Αιγείρα να πετυχαίνει το γκολ. Η διοίκηση αισθάνεται απογοητευμένη από την συνεχείς άσχημες διαιτησίες και ζητάει από την ΚΕΔ καλύτερους ορισμούς.

 

 

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ -ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ K. ’92 3-1

ΓΚΟΛ: 12′ Σαμαντάς, 27′ Ζεκιάι, 48 Διαμαντόπουλος – 58′ Ανδρεοσόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης Καδδάς.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Σταματάκης, Θεοδωρακόπουλος (87′ Πολύδωρος), Μανούσος, Κωλέτσης, Διαμαντόπουλος, Ζεκιάϊ, Ντζάνης (77′ Αντωνόπουλος), Φούντος (63′ Γιαννακάκης), Σαμαντάς, Πατρώνης (77′ Γερολυμάτος).

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ. ’92 (Δ. Ράπτης): Φατούρος (34′ λ.τ. Παπανικολάου), Πρέμπτο Κ., Μπάνη, Γασπαρινάτος, Πρέμπτο Σ., Πολίτης, Μακρής, Γεράνιος, Γαλαριώτης (75′ Τσεκούρας), Κουλούρης (46′ Κουμπουρλής), Ανδρεοσόπουλος.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ 3-0

ΓΚΟΛ: 67’ Ν. Τρίγκας, 75’ 84’ Σπανός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Ταξιάρχης.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:: 78’ Καραχανίδης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Α. Ανδρούτσος): Τσάπαλος, Κουραχάνης (66’ Σταυριανόπουλος), Κασιώνης (87’ Σάχι), Σπανογιάννης (80’ Ροδόπουλος), Α. Τρίγκας, Ν. Τρίγκας, Κούστα, Ντόμας (80’ Μέρτικας), Τσάτος, Καραχανίδης, Σπανός (87’ Στασινός).

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Ε. Μαράτος): Τουλίτσης, Νικολακόπουλος, Δουλιγέρης, Νπαλατής (88’ Μαραγκός), Ηρειώτης (88’ Σίνος), Μπουρνάκας, Παπαβασιλείου, Κωνσταντόπουλος (85’ Μέρμελας), Ραυτόπουλος, Χριστόπουλος, Γεωργίου (64’ Κοτσιάι).

 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 2-1

ΓΚΟΛ: 67΄81΄Καραΐνδρος – 93’ αυτ. Θεοφανόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφανος Μαχαίρας.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ντόι, Λαμπίρης (81’ Θεοφανόπουλος), Μάρδας (60’ Νικολάου), Θεολόγος, Γκοτσόπουλος, Ραπάι, Διαμαντόπουλος (85’ Χάσα), Αποστολόπουλος (81’ Παπακωνσταντίνου), Καραϊνδρος, Αρβανίτης, Τιμόθεος (60’ Μητρόπουλος).

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Ν. Παπαχριστόπουλος-Κ. Βλάχος): Λέσης, Π. Βλάχος (10’ Λέφα), Γκλαβάς (46’ Μαραγκός), Θεοδοσίου (71’ Κουτρουμάνης), Παπαγεωργίου, Αντύπας, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Θεοτοκάτος (71’ Βραχλιώτης), Τσαβαλάς, Ασπρούκος.

 

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ 3-1

ΓΚΟΛ: 30’ Παπαδιονυσίου, 39’ Λαζανάς, 91’ Κλουκίνας – 51’ αυτ. Ραμαντάνης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξης Καμζόλας.

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Θεοδώρου (63’ Σχοινάς), Η. Ασκούνης, Χαλκιόπουλος, Λαζανάς, Καραπιπέρης (87’ Γ. Ασκούνης), Παπαδιονυσίου, Αναγνώστου (63’ Κλουκίνας), Μαράτος, Θεοφάνης (78’ Καρακάσης), Ραμαντάνης (78’ Μουρτζόπουλος).

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ (Α. Ζήκος): Κωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαρουντάς, Ιντζές, Παπαχριστόπουλος (53’ Λάγιος), Παπαθανασόπουλος, Βάρδας, Ζακυνθινός, Κουκούρης (53’ Μπαλαλάς), Καψάλης, Κατσιούρας (71’ Κομπολίτης).

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ.-ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ 1-2

ΓΚΟΛ: 84′ Νικολάτος – 58′ Μανθόπουλος, 87′ Παναγιωτόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Γιαννόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 78’ Αθανασόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ. (Κ. Τσιπιανίτης): Βεντουρής, Θεοδωρόπουλος, Αθανασόπουλος, Χρονόπουλος, Τελέγκος, Νικολάτος, Χουσελάς, Τζενετής (66’ Σκιαδάς), Καλαμπόκας (64’ Μπαρλάς), Ζέρβας (64’ Αγγελόπουλος), Καλούδης.

ΑΕ ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑΣ (Φ. Σχοινάς): Λεπενιώτης, Ν. Βλάχος, Καραχάλιος, Μανθόπουλος, Μητρόπουλος (74’ Πρέζας), Ξύδης, Σπανός, Τσίμπιτσης, Παναγιωτόπουλος, Καλέλλης (89’ Αλέφαντος), Κυρίκος.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αετός Π. – Αετός Ρίου…………………………3-1

Θύελλα Αιγίου – Καλάβρυτα………………..2-1

Κεραυνός – Άνω Καστρίτσι………………….3-0

Αναγέννηση Ψ. – Αιγείρα/Ακράτα………..1-2

Νίκη Πρ. – Δαβουρλής…………………………3-1

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Άνω Καστρίτσι – Αναγέννηση Ψ.

Αετός Ρίου – Θύελλα Αιγίου

Δαβουρλής – Καλάβρυτα

Αιγείρα/Ακράτα – Αετός Π.

Νίκη Πρ. – Κεραυνός

Ροή ειδήσεων

Advertisement