Connect with us

Αθλητισμός

Γ’ Εθνική: Σκοράρει ο Covid

Published

on

Τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν όπως θα ήθελαν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής. Κάθε αγωνιστική βλέπουμε σωματεία να δηλώνουν ότι έχουν κρούσματα του περιβόητου ιού.

Να θυμίσουμε ότι στον 9ο όμιλο όπου συμμετέχουν οι ομάδες της Αχαΐας την αρχή έκανε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων. Η ομάδα της Πάτρας αγωνίστηκε στο γειτονικό νησί με την  τοπική Ζάκυνθο και καθώς επέστρεψε στην Αχαΐα δύο ποδοσφαιριστές είχαν κάποια συμπτώματα με αποτέλεσμα να κάνουν το τεστ  με θετικά αποτελέσματα. Ακολούθησαν και άλλα τεστ από τα οποία αποδείχθηκαν θετικοί ακόμα τέσσερις.

Την 2η αγωνιστική στη Μεσσηνία το Διαβολίτσι φιλοξενεί την ομάδα της Ζακύνθου και την τρίτη η διοίκηση ανακοίνωσε ότι πέντε ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον covid-19.

Με λίγα λόγια άνω-κάτω έχει γίνει το πρωτάθλημα αφού αναμένεται η ΕΠΟ τις επόμενες ώρες να αναβάλει το ερχόμενο παιχνίδι με τον Αίαντα Γαστούνης.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η νεοφώτιστη ομάδα αναμένεται να μείνει εκτός δράσης και για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική αφού την 2η αναβλήθηκε με τον Διαγόρα και τώρα αναμένεται να αναβληθεί και με το Διαβολίτσι. Η ομάδα της Γαστούνης ακολουθεί το πρόγραμμα της Ζακύνθου και είναι η μεγάλη άτυχη του ομίλου αφού είχε κάνει και ονειρικό ξεκίνημα νικώντας στην πρεμιέρα την Αχαϊκή με 2-0.

Πολλές φορές έχουμε αναφέρει ότι οι ομάδες της Γ’ Εθνικής βρίσκονται στο έλεος του Covid και η πολιτεία σφυρίζει αδιάφορα. Οι ομάδες κάνουν συνεχώς μετακινήσεις από Νομό σε Νομό με τον covid να κάνει «πάρτι» ελεύθερα.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement