Connect with us

Γυναίκα

Αντίο, λευκές ρίζες!

Published

on

 

 

Είναι εκείνες οι ημέρες του μήνα που η λευκή ρίζα αρχίζει να φαίνεται πιο έντονα στα μαλλιά. Ελάτε να δούμε μαζί και αναλυτικά τρεις εύκολους τρόπους που μπορούν να καλύψουν τις λευκές ρίζες στο πι και φι!

Μαντήλι-φαρδιές στέκες

Το μαντήλι ή ακόμα και οι φαρδιές στέκες που κυκλοφορούν στην αγορά είναι ένας γρήγορος τρόπος να κρύψετε τις λευκές ρίζες. Τοποθετείτε το μαντήλι και το δένετε σε 70’s στυλ, σαν κορδέλα ή ως μπαντάνα, διαφορετικά βάζετε απλά τη στέκα σας και είστε έτοιμες για έξοδο.

Μάσκαρα

Ένας ακόμη εύκολος τρόπος να καλύψετε τις λευκές ρίζες και τρίχες άμεσα και εύκολα είναι η μάσκαρα. Το αποτέλεσμα έχει μικρή διάρκεια, καθώς μόλις λουστείτε ή ακόμα και αν απλά βραχούν τα μαλλιά σας, η μάσκαρα θα φύγει και οι λευκές τρίχες, ρίζες θα αποκαλυφθούν.

Σπρέι για λευκές τρίχες

Τα τελευταία χρόνια, πολλές εταιρείες που ειδικεύονται στην περιποίηση των μαλλιών έχουν κυκλοφορήσει ειδικά σπρέι τα οποία καλύπτουν τις λευκές τρίχες και ρίζες, με έναν μόνο ψεκασμό. Μάλιστα, κάποια δεν φεύγουν απλά με το πρώτο λούσιμο. Επίσης, είναι διαθέσιμα σε πολλές αποχρώσεις για να ταυτίζεται με το χρώμα των μαλλιών σας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement