Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Νέες διακρίσεις και μετάλλια των αθλητών του ΠΟΠ

Published

on

Το Σαββατοκύριακο διεξήχθη το πρωτάθλημα δρόμου Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας και ο ΠΟΠ συμμετείχε με περιορισμένο αριθμό αθλητών λόγω του ότι οι αγώνες έγιναν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου (λόγω κορωνοϊού) αλλά και εξαιτίας των εξόδων.

Παρόλα αυτά ο απολογισμός ήταν εξαιρετικός και ο ΠΟΠ πανηγύρισε την κατάκτηση 13 μεταλλίων ωστόσο τις επιτυχίες των αθλητών επισκίασε το ατύχημα του αθλητή Παίδων Γιώργου Αραγιάννη (πτώση σε κατηφόρα) με συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Τρίπολης όπου και έγινε με επιτυχία χειρουργική επέμβαση στην γνάθο. Στην Τρίπολη πέραν των γονιών του αθλητή παρέμεινε και ο προπονητής Παύλος Χαλκιόπουλος.
Το Σάββατο έγινε το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΑΝΔΡΩΝ: 1ος Γιαννούτσος Μίλτος, 2ος Κουλολιάς Γ. 3ος Δουβετζίδης Δ.
ΕΦΗΒΩΝ: 1ος Βαρώτσος Γιάννης
ΠΑΙΔΩΝ: 2ος Αραγιάννης Γιώργος
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: 2η Κουτσούκου Έλενα
ΜΑΣΤΕΡ Β΄: 2ος Τέκος Απόστολος
Την Κυριακή έγινε το αγώνισμα της αντοχής.
ΑΝΔΡΩΝ : 1ος Γιαννούτσος Μίλτος, 3ος Κουλολιάς Γ.
ΕΦΗΒΩΝ : 2ος Βαρώτσος Γιάννης
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : 2η Κουτσούκου Έλενα
ΜΑΣΤΕΡ Β΄: 1ος Μπαζάρογλου Α. 2ος Τέκος Απόστολος
ΜΑΣΤΕΡ Α΄: 2ος Μέτσης Ανέστης.
Στην ατομική χρονομέτρηση σύμφωνα με τα πρόχειρα αποτελέσματα ο Δ. Καγκελάρης στην κατηγορία ΜΓ ήταν 5ος και ο Γερ. Αραβαντινός στην κατηγορία ΜΒ 9ος.
Το Δ.Σ. του ΠΟΠ με ανακοίνωσή του ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους προπονητές του για τις προσπάθειες που καταβάλλουν στις αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, καθώς επίσης τις οικογένειές τους που τους στηρίζουν και τους χορηγούς που βοηθούν με τον τρόπο τους ο καθένας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement