Connect with us

Βόλεϊ

Οι γυναίκες της ΕΑΠ πρεμιέρα σήμερα εκτός με Αμπελόκηπους

Published

on

Με το σενάριο να μπει «λουκέτο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό  να μην απασχολεί προσωρινά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ ξεκινά σήμερα την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής που κάνει πρεμιέρα.

Η πατρινή ομάδα θα παίξει το μεσημέρι (17.00) έκτος έδρας με την ΑΕ Αμπελοκήπων και στόχος της είναι να πιάσει καλή απόδοση και να πάρει τη νίκη.
«Είναι παιχνίδι πρεμιέρας και κάθε πρεμιέρα, κρύβει κινδύνους όμως εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ για να πάρουμε τη νίκη και να μπούμε με το δεξί» είπε στην «Γ» η προπονήτρια της ΕΑΠ, Έλενα Καγιαλή.

Η προετοιμασία της ΕΑΠ ολοκληρώθηκε χθες και η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί για την Αθήνα με την Καγιαλή να έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεσή της εκτός από τις Χαιρετάκη και Ζήκου που είναι τραυματίες,
Το παιχνίδι ΑΕ Αμπελόκηποι-ΕΑΠ θα σφυρίξουν οι Διαμαντής-Τουμπανάκης. Στο άλλο σημερινό παιχνίδι: 16.00 Ένωση Βύρωνα-Ερμής Μυτιλήνης (Χαμπιλού, Οικονομοπούλου).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟ
Η διοίκηση της ΕΑΠ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε χθες δημόσια την Ελευθερία Τσουκαλά για την ευγενική της χορηγία γυμναστικού υλικού. «Συγκεκριμένα η κ. Τσουκαλά δώρισε στην ΕΑΠ όργανα γυμναστικής τα οποία ενισχύουν τις αθλητικές υποδομές του σωματείου», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΕΑΠ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement