Connect with us

Μπάσκετ

Ο Απόλλων λύγισε από τις απουσίες και πρώτη ήττα από Καρδίτσα

Published

on

H ομάδα του Απόλλωνα λύγισε από τα προβλήματα  απουσιών και γνώρισε πριν λίγο την πρώτη φετινή ήττα στην Πάτρα καθώς έχασε με 84-77 από  την Καρδίτσα  στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής με το πρωτάθλημα  πάντως να οδηγείται σε διακοπή λόγω των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Στο αγωνιστικό μέρος, το ξεκίνημα των μελανολευκων δεν ήταν ιδανικό μιας και εκτός από τις απουσίες των  Ζουμπος-Διαμαντακος, είδε  στο 3΄και τον Πουλιανίτη να βγαίνει εκτός μάχης στο 3΄ αφού  έφυγε σφοδρούς πόνους έχοντας χτυπήσει το σαγόνι του . Μάλιστα ο παίκτης του Απόλλωνα μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις.

Η Πατρινή ομάδα ήταν αρκετά καλή  για τρία δεκάλεπτα με  τους Αντωνάκη-Μολφέτα να κάνουν πολύ καλό ματς όμως η έλλειψη «καθαρού» μυαλού και η δυστοκία στο τελευταίο πεντάλεπτο της 4ης «στροφής» έκριναν το ματς.

 Τα 10λεπτα: 15-18, 21-17, 24-23, 17-26.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Βετούλας):  Τσιακμάς 11 (2) , Νιφόρας 3,  Αγγέλου 8 (1), Μολφέτας  19 (5) Πουλιανίτης 3 (1) , Μπαζίνας 11 (1), Αντωνάκης 22 (2),  Παπαφωτίου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement