Connect with us

Lifestyle

Γονίδης για κορωνοϊό: «Η βροχή φέρνει τον ιό, πρέπει να κρατάς ομπρέλα»

Published

on

Ο γνωστός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης εξέφρασε τις δικές του απόψεις για τη φονική πανδημία του κορονοϊού, την προέλευσή της και την κρίση που περνά – ανάμεσα σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους – ο χώρος του θεάματος και της βραδινής διασκέδασης.

Ο Σταμάτης Γονίδης είπε στην εφημερίδα «On Time»: «Ο κόσμος έχει πρόβλημα σοβαρό.

Ο δικός μας κλάδος είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση και ψυχολογική. Μιλάω με πολλούς μουσικούς, ειδικά τους νέους, που είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Πρέπει κάτι να κάνει το κράτος, πρέπει να συμβάλλει, άλλος γεννάει η γυναίκα του, άλλος δεν έχει να φάει.

Ο κόσμος υποφέρει» είπε ο Σταμάτης Γονίδης, που ετοιμάζεται να γίνει ξανά πατέρας.

«Κάθε εκατό χρόνια γίνεται πόλεμος. Εδώ δεν πέφτουν βόμβες, έχει πέσει μια παγκόσμια βόμβα. Ο πρώτος ιός που περάσαμε ήταν σε μια μικρή δόση για να δούμε πώς θα αντιδράσουμε.

Τώρα θα ρίξουνε μεγαλύτερη για να βγούνε ψεύτες όλοι αυτοί που ήταν εναντίον αυτού του ιού. Ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, ήταν μια απλή γρίπη. Ο καινούργιος ιός θα εκθέσει όλους αυτούς που είχαν αντιρρήσεις για τα μέτρα».

Αναφορικά με τις οικονομικές επιπτώσεις του κορονοϊού ο τραγουδιστής είπε: «Εγώ οικονομικά, αν θα αντέξω, κανένα χρόνο, μετά αν δεν διορθωθούν τα πράγματα, θα κάνω αυτό που είναι σχεδιασμένο από κάποιους παγκοσμιοτές και εθνομηδενιστές, όπως έχει σχεδιαστεί να πουληθεί η χώρα και οι ιδιωτικές περιουσίες. Αναγκαστικά θα αρχίσω να πουλάω».

www.ethnos.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement