Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αυξήθηκαν οι νοσηλείες Covid-19 σε ΠΓΝΠ και “Άγιος Ανδρέας”

Published

on

Αυξητική τάση καταγράφεται στον αριθμό των νέων κρουσμάτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η οποία χθες έφθασε τα 50!

Συγκεκριμένα, κατά το τελευταίο 24ωρο στην Αχαΐα προστέθηκαν 23 νέες μολύνσεις σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, 19 στην Αιτωλοακαρνανία και 8 στην Ηλεία.

Την ίδια ώρα, ο αριθμός των νοσηλευομένων στα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας έφθασε τους 27.
Ειδικότερα, στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 16 ασθενείς με κορωνοϊό (4 στη ΜΕΘ και 12 στην Κλινική Covid -19 ενώ δόθηκαν και τρία εξιτήρια) και στο ΓΝΠ «Ο Αγιος Ανδρέας» άλλοι 11, εκ των οποίων οι 2 στη ΜΕΘ και οι άλλοι 9 στην Κλινική Covid.

Ανάμεσα στους εννέα ασθενείς νοσηλεύονται τα δύο παιδιά που μεταφέρθηκαν προχθές το βράδυ από την «Κιβωτό της Αγάπης».

Πρόκειται για δύο παιδιά που βρέθηκαν θετικά στον νέο ιό μετά από τα τεστ που έγιναν σε όλους τους τροφίμους μετά από δύο εργαζόμενες που διαγνώστηκαν ως επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ  ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ «ΚΙΒΩΤΟ»

Χθες μετά από απόφαση της Διοίκησης υπεβλήθηκαν σε νέο έλεγχο όλοι οι τρόφιμοι και οι εργαζόμενοι του Ιδρύματος και μέχρι αργά το απόγευμα όλες οι απαντήσεις ήταν αρνητικές.

Τα αποτελέσματα καθησύχασαν την διοίκηση του Ιδρύματος καθώς ο φόβος μετάδοσης του ιού μέσα στην κλειστή δομή ήταν μεγάλος.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ANΙΑΤΩΝ

Εξάλλου, αρνητικό βγήκε και το τεστ της εργαζομένης του Ασύλου Ανιάτων.

100 ΤΕΣΤ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ 6η ΥΠΕ

Σε τεστ υπεβλήθη χθες το πρωί το σύνολο των εργαζομένων της 6ης ΥΠΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες ελέγχθησαν 100 εργαζόμενοι και αναμένονται τα αποτελέσματα.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πάντως ανησυχία προκαλεί η μεγάλη έξοδος των πολιτών από το κέντρο της πρωτεύουσας προς την περιφέρεια. Χθες η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο στο ρεύμα προς Πάτρα ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, γεγονός που όπως μας είπε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης προκαλεί ανησυχία για τυχόν διάδοση του ιού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ολυμπίας Οδού χθες η κίνηση στο ρεύμα προς Πάτρα ήταν αυξημένη κατά 45%, ενώ προχθές κατά 3% περίπου σε σχέση με τις αντίστοιχες ημέρες.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement