Connect with us

Τοπική αγορά

 Δ. Μπόκαρης: “Με ραντεβού πλέον στα λογιστικά γραφεία”

Published

on

Με… ραντεβού θα γίνεται η εξυπηρέτηση των πελατών στα λογιστικά γραφεία της Πάτρας κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελλάδας παράρτημα Αχαΐας (ΕΛΦΕ Αχαΐας), σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση τα λογιστικά γραφεία εξυπηρετούν με φυσική παρουσία μόνο επείγουσες περιπτώσεις και μονό κατόπιν ραντεβού.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΦΕ Αχαΐας, Δημήτρης Μπόκαρης ερωτηθείς από την «Γ» ανέφερε πως «ήταν απολύτως αναγκαία αυτή η απόφαση διότι τις τελευταίες ημέρες λόγω της δεύτερης καραντίνας που διανύουμε οι περισσότεροι φορολογούμενοι συνωστίζονται στα λογιστικά γραφεία για να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, να δουν εάν δικαιούνται επίδομα ή επιστρεπτέα προκαταβολή.

Προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός στα γραφεία μας θα εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ραντεβού ή μέσω email για την προστασία και την ασφάλεια όλων μας. Ως κλάδος ανησυχούμε από την έξαρση της πανδημίας και επειδή πανελλαδικά αρκετοί συνάδελφοι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό και οφείλουμε να λάβουμε όλοι τα μέτρα μας».

Τέλος, ο κ. Μπόκαρης επισημαίνει ότι αυτήν την περίοδο ο φόρτος εργασίας στα λογιστικά γραφεία είναι μεγάλος, καθώς το Σαββατοκύριακο ξεκινά η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για αναστολές εργασίας στο προσωπικό και οι αιτήσεις για μείωση των ενοικίων (του 40%) στις πληττόμενες από την πανδημία επιχειρήσεων γιατί υπάρχουν τεχνικές λεπτομέρειες που πρέπει να εξεταστούν με προσοχή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement