Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

“Έκρηξη” για την απόφαση της δημοτικής αρχής να συμμετάσχει σε πορεία για το Πολυτεχνείο

Published

on

Οξεία αντιπαράθεση μεταξύ της δημοτικής Αρχής και των παρατάξεων Νίκου Παπαδημάτου και Νίκου Νικολόπουλου με «φόντο» συγκέντρωση που προγραμματίζεται για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης στη γραμμή του ΚΚΕ, ανακοίνωσε πως η δημοτική Αρχή θα πάρει μέρος στη συγκέντρωση που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο την ερχόμενη Τρίτη, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την «έκρηξη» Παπαδημάτου και Νικολόπουλου οι οποίοι κάνουν λόγο για ανευθυνότητα ανωριμότητα.

ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ: ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του κ. Παπαδημάτου αναφέρεται πως «ο κ. Δήμαρχος θα πρέπει να μάθει να διαχωρίζει τον Δήμο Πατρέων από τη Δημοτική Αρχή και, ταυτόχρονα, οφείλει να ενημερώνει και να φέρνει τα σχετικά θέματα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώπιον όλων των εκπροσώπων του λαού της Πάτρας.

Ο κ. Πελετίδης θα πρέπει να πάψει επιτέλους να ασελγεί έναντι των θεσμών προς όφελος ξεπερασμένων και αναχρονιστικών ιδεών, αλλά και κομμάτων που διαχρονικά έχουν εκλογική δύναμη της τάξεως του 5%.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα σε άλλες εποχές, όμως στις μέρες μας, σε εποχές πανδημίας, δεν μπορούν παρά να στιγματιστούν. Έχουμε ξαναπεί ότι ο κ. Πελετίδης οφείλει να ενεργεί ως Δήμαρχος όλης της πόλης, αλλά και να ασχοληθεί, ως γιατρός που είναι, με τον Covid-19.

Αντ’ αυτού, όμως, ο ίδιος δείχνει ότι χαίρεται με την εξάπλωση του ιού και το επιβεβαιώνει συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις ανευθυνότητας που συμβάλλουν στην έξαρση του Covid-19».

Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πάτρα», Νίκος Νικολόπουλος επισημαίνει πως «ο… επαναστάτης Δήμαρχος Κ. Πελετίδης εν μέσω καραντίνας καλεί τον λαό της Πάτρας σε συγκέντρωση και πορεία για το Πολυτεχνείο, θέλοντας να μετατρέψει μια γιορτή της δημοκρατίας σε…κορωνοπάρτι και θυσιάζοντας για ακόμα μία φορά τις ύψιστες προτεραιότητες μίας δημοκρατικής πολιτείας, δηλαδή την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών, μπροστά στις κομματικές σκοπιμότητες.

Που οφείλεται αυτή η ανωριμότητα ; Προφανώς, δεν πιστεύει κανείς πως ο δήμαρχος της Πάτρας ανήκει στην κατηγορία των «ψεκασμένων», ούτε πως, ως γιατρός, ξέχασε την επιστημοσύνη του.

Ο Κ. Πελετίδης είναι απλά φαντάρος του ΚΚΕ και των κενών ουσιαστικού περιεχομένου, κινήσεων εντυπωσιασμού που το συγκεκριμένο κόμμα κάνει. Η πράξη του Κ. Πελετίδη δεν είναι απλώς επιπόλαια και αφόρητα ανόητη, είναι επικίνδυνη για την δημόσια υγεία.
Δυστυχώς ούτε ο κομμουνισμός ούτε ο καπιταλισμός ανακάλυψαν το εμβόλιο για την… ‘’βλακεία’’».

Ροή ειδήσεων

Advertisement