Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ν. Βετούλας: «Βαδίζουμε σε αχαρτογράφητα νερά»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Βαδίζουμε σε αχαρτογράφητα νερά» είναι το σχόλιο του προπονητή του Απόλλωνα Νίκου Βετούλα για την συνεχιζόμενη διακοπή του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και των υπόλοιπων εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων μπάσκετ λόγω του γενικού lockdown.

Οι μελανόλευκοι στο σημείο της διακοπής μοιράζονταν την κορυφή του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής με 4 νίκες και μια ήττα.
Ο Πατρινός προπονητής του Απόλλωνα επισημαίνει: «Μπορεί η διακοπή να μας δώσει την ευκαιρία να επανέλθουν οι Πουλιανίτης και Αγγέλου σε κανονικούς ρυθμούς όμως μας φέρνει πίσω όπως και τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι σημαντικό ότι σε όλους τους διαθέσιμους αθλητές έχουν δοθεί ατομικά προγράμματα εκγύμνασης μιας και το μπάσκετ δεν έχει συμπεριληφθεί στα αθλήματα που επιτρέπεται η προπόνηση και το έργο μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Αναμφίβολα θα χρειασθεί σαφώς πιο μεγάλο διάστημα προετοιμασίας για να βρεθούμε στην κατάσταση που θέλουμε. Είναι επίσης σημαντικό ότι ήδη και οι Διαμαντάκος, Ζούμπος έχουν ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις τους και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ευχή όλων είναι η πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα να βρει επίσημους υποστηρικτές και να επιτραπεί η επιστροφή στις προπονήσεις έστω με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων».


Ροή ειδήσεων

Advertisement