Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Φήμες για αποχώρηση του Δημ. Μπιτσάκου από την γυναικεία ομάδα της ΝΕΠ

Published

on

Η διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων πόλο δίνει την ευκαιρία για αναδιοργάνωση σε ορισμένες ομάδες και μια από αυτές φαίνεται πως είναι η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ.
Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει λένε πως η διοίκηση της ΝΕΠ σκέπτεται να κάνει αλλαγή στο «τιμόνι» της πατρινής ομάδας που έχει κάνει κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής όπου μετρά 5 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και είναι χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση του ομίλου.

Στόχος της διοίκηση είναι να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή ώστε να αλλάξει λίγο το κλίμα στην ομάδα και λέγεται πως ήδη έχει κάνει μια πρώτη συζήτηση με τον Δημήτρη Μπιτσάκο χωρίς όμως αν είναι τίποτα σίγουρο.
Πάντως αν ο Μπιτσάκος αποχωρήσει από την γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ, δεν σημαίνει πως θα φύγει τελείως από την ομάδα αφού έχει καλές σχέσεις με την διοίκηση και δεν αποκλείεται να μείνει σε άλλο πόστο.
Όσον αφορά το αντικατάσταση του Μπιτσάκου στη γυναικεία ομάδα, οι πρώτες πληροφορίες λένε πως αρέσει η περίπτωση Πατρινού προπονητή που αυτό το διάστημα είναι ελεύθερος και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement