Connect with us

Παναχαϊκή

Αντιπροσωπεία της Σούπερ Λιγκ 2 παράσταση στην επιτροπή λοιμωξιολόγων με αίτημα την επιστροφή στο γήπεδο

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Δύο εβδομάδες εκτός ομαδικών προπονήσεων συμπληρώνονται σήμερα μετά τα μέτρα της πολιτείας στον αθλητισμό και όπως λένε οι επιστήμονες ήδη αυτό το διάστημα είναι ικανό να φέρει εκτός φόρμας τους ποδοσφαιριστές.

Μπορεί βέβαια οι παίκτες της Παναχαϊκής αλλά και των υπολοίπων ομάδων να κάνουν ατομικές προπονήσεις όμως αυτό δεν έχει καμία σχέση με τις ομαδικές προπονήσεις μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι ένα θέμα που έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους των ομάδων.
Για αυτό άλλωστε οι τελευταίες πιέσεις που ασκούνται προς την επιτροπή λοιμωξιολόγων αλλά και τους υπόλοιπους αρμόδιους, είναι να δοθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα το ok για να επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις.
Αρκετοί γυμναστές υποστηρίζουν πως αν οι παίκτες μείνουν για πολύ ακόμα εκτός, τότε θα χρειαστούν πολύ μεγάλο διάστημα για να επιστρέψουν σε καλή φυσική κατάσταση.
Άλλωστε και οι ομάδες καταλαβαίνουν πως με τα σημερινά δεδομένα του covid-19 και την πορεία των τελευταίων ημερών, δεν είναι ρεαλιστικό το σενάριο για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.
Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως την Δευτέρα αντιπροσωπεία της Σούπερ Λιγκ 2, θα βρεθεί στον χώρο που συνεδριάζει η επιτροπή λοιμωξιολόγων ώστε να τους καταθέσουν από κοντά τα επιχειρήματα τους έτσι ώστε, έστω να ανάψουν πράσινο φως για ομαδικές προπονήσεις.
Αυτό που εκτιμούν οι άνθρωποι της κατηγορίας είναι πως μόλις δοθεί το ok για προπονήσεις, στη συνέχεια σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα -σε συνάρτηση φυσικά και με την πορεία του ιού- θα επιτραπεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τα χρονικά περιθώρια πάντως να στενεύουν πλέον για τα καλά.
Ο ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ «Γ» ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Στο μεταξύ, προχθές ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, Π. Διακοφώτης με δηλώσεις του στο Σπορ Fm Πάτρας επιβεβαίωσε το πρόσφατο ρεπορτάζ της «Γ» που έλεγε πως ο ρεαλιστικός στόχος για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2 είναι τα μέσα Δεκεμβρίου και αυτό αν μειωθούν τα κρούσματα του covid-19 σε όλη την Ελλάδα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement