Connect with us

Μπάσκετ

Επιτέλους δράση στην basket league για τον Προμηθέα-Υποδέχεται(17.00) σήμερα τον ΠΑΟΚ

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Φτάσαμε στο τρίτο δεκαήμερο Νοεμβρίου ώστε η ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα να δώσει αγώνα πρωταθλήματος σήμερα το απόγευμα (17.00) όπου θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της basket league και είναι ο πρώτος αγώνας που θα δώσει για την Ελλάδα.

Τα προηγούμενα 4 παιχνίδια είχαν αναβληθεί για την πατρινή ομάδα λόγω κρουσμάτων, είτε από τον Προμηθέα, είτε από τον αντίπαλο του και έτσι μοιραία υπήρξαν αναβολές.
Ευτυχώς πλέον τα πράγματα είναι καλυτέρα για τον Προμηθέα ο οποίος και στα τελευταία τεστ covid-19 που έκανε, είχε την χαρά να μην βρεθεί θετικός παίκτης.
Βέβαια ορισμένοι παίκτες που είχαν χτυπηθεί από covid-19, ξεκίνησαν πρόσφατα προπονήσεις και έχουν μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση όμως η ουσία είναι πως η ομάδα θα κατέβει πιο «γεμάτη» και με περισσότερες επιλογές στη σημερινή αναμέτρηση με τον δικέφαλο του Βορρά.
«Επιτέλους μετά από τόσες αναβολές, παίζουμε αγώνα πρωταθλήματος» έλεγαν χθες οι άνθρωποι της ομάδας και φυσικά στόχος είναι να πάρουν τη νίκη και να μπουν με το «δεξί» στη μάχη της basket league.

ΛΟΥΝΤΖΗΣ: «ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ»
Πρεμιέρα στο blog του ΕΣΑΚΕ έκανε χθες ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος ενόψει του ΠΑΟΚ, είπε: «Ξεκινάμε και εμείς με τη σειρά μας το πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ανυπόμονοι για αυτή τη νέα αγωνιστική σεζόν, η οποία διεξάγεται κάτω από πρωτόγνωρες για τη χώρα συνθήκες και το μπάσκετ είναι κατά τη γνώμη μου μια διέξοδος για τους περισσότερους από εμάς. Θέλουμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί κι έτοιμοι μπορούμε, ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό!

Ωστόσο, μας στενοχωρεί πολύ το γεγονός ότι το παιχνίδι αυτό με τον ΠΑΟΚ, αλλά και κάθε παιχνίδι που έχουμε αγωνιστεί ως τώρα στην Ευρώπη, είναι χωρίς τους φιλάθλους μας σε ένα άδειο γήπεδο! Παρ’ όλα αυτά εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας.

Όσο αφορά στον ΠΑΟΚ, είναι μια ομάδα καλοδουλεμένη με εξαιρετικούς παίκτες και έμπειρο προπονητικό staff που παίζει πολύ ωραίο και ορθό μπάσκετ. Από την πλευρά μας, θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι και με ενέργεια και να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού, καθώς διεξάγεται στην έδρα μας.

Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας αναμενόταν να ολοκληρωθεί χθες βράδυ με προπόνηση στο «Τόφαλος» όπου έγιναν οι τελευταίες δοκιμές από τον Μάκη Γιατρά, ο οποίος δεν έχει σίγουρα στη διάθεσή του, τον τραυματία Ραντίσεβιτς.
• Το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων της πολιτείας για τη μη διάδοση του covid-19.

Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής

Με δύο παιχνίδια θα ανοίξει σήμερα η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της basket league και ένα από αυτά είναι το Προμηθέας-ΠΑΟΚ.
Το άλλο παιχνίδι θα γίνει επίσης στη Δυτική Ελλάδα και μιλάμε για το Χαρίλαος Τρικούπη-ΑΕΚ που θα γίνει στο Αγρίνιο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
Σάββατο 21 Νοεμβρίου
19.30 Μεσολόγγι-ΑΕΚ Αναστόπουλος Π.-Συμεωνίδης-Τσολάκος.
17.00 Προμηθέας Π.-ΠΑΟΚ Πουρσανίδης Γ.-Σταματόπουλος-Πιτσίλκας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement