Connect with us

Βόλεϊ

Η Μ. Αγγελοπούλου της ΠΓΕ μιλά για τον …πάγο που έχει μπει στα πρωταθλήματα

Published

on

Στον «πάγο» έχει μπει η αγωνιστική δράση σε όλα τα αθλήματα εξαιτίας των μέτρων που έλαβε η Κυβέρνηση για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο κόσμος έχει επηρεάσει φυσικά -όπως όλους τους συλλόγους- και την ΠΓΕ και τα τμήματά της, στα οποία έχει μπει «λουκέτο» μέχρι να επιτραπούν ξανά προπονήσεις και αγώνες από την Πολιτεία, σε μια περίοδο πάντως που οι κοκκινόμαυροι βρίσκονταν σε εξαιρετική φόρμα.

Μάλιστα, το Τμήμα πετοσφαίρισης βρισκόταν στην πρώτη θέση της Β’ Εθνικής Γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Π., με τις αθλήτριες του Ανδρέα Φαλιέρου να σημειώνουν πριν από τη διακοπή το 2/2 σε αναμετρήσεις απέναντι σε Ομόνοια Ναυπάκτου (3-0 σετ εντός έδρας) και Ολυμπιάδα (3-0 σετ εκτός έδρας).

Η διεθνής παίκτρια Μ. Αγγελοπούλου μίλησε στο Panachaiki1891.gr για τη θετική εικόνα της Παναχαϊκής τις πρώτες αγωνιστικές, το δεύτερο lockdown στη χώρα, ενώ έστειλε και το δικό της αισιόδοξο μήνυμα αναφορικά με την επόμενη ημέρα στον αθλητισμό:

Μέρος της συνέντευξης:

-Δεύτερο lockdown στη χώρα μας μέσα σε λίγους μήνες. Πώς αφουγκράζεσαι την κατάσταση αυτή;

«Είναι κάτι που δεδομένα μας στενοχωρεί, αλλά είναι και λογικό θεωρώ που συνέβη.Αν σκεφτεί κανείς πως στα ομαδικά αθλήματα έρχονται σε πολύ κοντινή επαφή πολλά άτομα από διαφορετικές ομάδες που στη συνέχεια θα πάνε και σε διαφορετικά σπίτια ή και συναντήσεις, είναι αρκετά εύκολο να μεταδοθεί ο ιός. Ελπίζω σύντομα οι επιστήμονες να καταφέρουν να εξαφανίσουν την πανδημία και να ξαναμπούμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς».

-Πιστεύεις πως στον τομέα του αθλητισμού θα έπρεπε να υπήρχαν παραπάνω εξαιρέσεις;

«Άποψή μου είναι πως θα μπορούσε να είχε μείνει ανοικτό το beach volley, όπως για παράδειγμα έμεινε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ο στίβος, το τένις, αλλά και ένα άθλημα εξωτερικού χώρου όπως το πάντελ, τα οποία παίζονται με λίγα άτομα.

Ωστόσο, μάλλον η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού το… ξέχασε».

-Μαριώτα, με την Παναχαϊκή μας στο βόλεϊ είχατε πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Δυστυχώς, όμως, η προσπάθειά σας διακόπηκε απότομα…

«Η Παναχαϊκή φέτος στο γυναικείο τμήμα του βόλεϊ έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά που έρχονται από τις Ακαδημίες, η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά και πράγματι με τον κόουτς Φαλιέρο ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά τη σεζόν.

Κατακτήσαμε το τουρνουά του Ερυθρού Αστέρα και στη συνέχεια πετύχαμε 2/2 νίκες με την Ομόνοια και την Ολυμπιάδα, αποτελέσματα που μας έφεραν στην κορυφή της κατηγορίας μας. Στη συνέχεια, όμως, ήρθε το δεύτερο κύμα, η Κυβέρνηση πήρε τις αποφάσεις της και η όλη προσπάθειά μας μπήκε… στον “πάγο”».

Ροή ειδήσεων

Advertisement