Connect with us

Μπάσκετ

Α. Σουλιντζής: «Αμφίρροπο πρωτάθλημα η Α2 ΕΣΚΑ-Η, ευχή να επιστρέψουμε όλοι»

Published

on

Θετικό είναι το ξεκίνημα του νεοφώτιστου Διαγόρα Βραχνεΐκων στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η το οποίο όμως έχει διακοπή λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για τον covid-19.

Ο προπονητής του Διαγόρα Βραχνεΐκων Ανδρέας Σουλιντζής επισημαίνει:  «Θεωρώ ότι η φετινή Α2 είναι ίσως το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών! Πολλές έμπειρες και νέες ομάδες με πολύ καλό ρόστερ, πολλές ομάδες που δουλεύουν σωστά και έχουν να παρουσιάσουν κάτι όμορφο στο παρκέ! Δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιες, μόνο βάσει ρόστερ και αποτελεσμάτων μέχρι στιγμής δείχνουν 2-3 ομάδες να είναι πιο μπροστά από τους υπόλοιπους, αλλά πραγματικά το θεωρώ το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα».
Για την επιστροφή στα παρκέ επεσήμανε:
«Πραγματικά πιστεύω ότι όλο αυτό που ζούμε πρέπει να έχει την πρώτη και κύρια σκέψη μας και εύχομαι να τελειώσει όσο γίνεται πιο γρήγορα και να είμαστε πάλι όλοι μαζί στη ζωή και στους αγώνες να μη λείπει κανείς μας. Κάθε ζωή είναι σημαντική.
Σίγουρα όλο αυτό έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες και όλους όσοι ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τις οδηγεί στην εξόντωση. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι αν κάποια στιγμή επιστρέψουμε στα παρκέ, θα πρέπει η πολιτεία να βοηθήσει και να προβλέψει όπως και οι κατά τόπους δήμοι να τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να γίνονται με κάποιου είδους χορηγία η με κάποια επιχορήγηση ανά διαστήματα τα ανάλογα τεστ… Ίσως έτσι υπάρχει μια ασφάλεια και ταυτόχρονα με τον επερχόμενο εμβολιασμό επανέλθουμε κάπως.
Ο Διαγόρας είναι μια ομάδα που επαναδραστηριοποιήθηκε πριν από 5 χρόνια και μέσα από πολλές δυσκολίες και αντιξοότητες καταφέραμε στην έκτη μας σεζόν να αγωνιζόμαστε στην Α2! Σκοπός μας είναι να χαιρόμαστε το μπάσκετ σαν οικογένεια, σαν παρέα, να δημιουργήσουμε μέσα από τις ακαδημίες αθλητές με ήθος και να παρουσιαζόμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί και βελτιωμένοι μπορούμε!
Εύχομαι πραγματικά σε όλους αθλητές και μη, υγεία, να κάνουμε υπομονή για να βγούμε όλοι δυνατοί από όλο αυτό και πάνω απ’ όλα να μη «λείπει» κανείς μας όταν ξαναβρεθούμε! Ήδη χάσαμε πολλούς συνανθρώπους μας».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement