Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Μ. Κουρέτας: «Αναμονή για ανακοινώσεις, τρία μεγάλα στοιχήματα για το ’21»

Published

on

Όπως δεκάδες σωματεία της πόλης, έτσι και το ΠΕΑΚ βρίσκεται σε στάση αναμονής μέχρι η κυβέρνηση να κάνει άρση των μέτρων που έχει λάβει και έχει παγώσει σχεδόν κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Η «Γ» επικοινώνησε χθες με τον αντιπρόεδρο του ΠΕΑΚ Μιχάλη Κουρέτα, ο οποίος μας επεσήμανε πως αυτό το διάστημα, η διοίκηση τρέχει συγκεκριμένους στόχους για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
«Αυτή την στιγμή προέχει η υγεία και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εκτός από το να περιμένουμε τις ανακοινώσεις της πολιτείας για το πότε θα αρθούν τα μέτρα» είπε αρχικά ο Μιχάλης Κουρέτας και πρόσθεσε: «Αυτό το διάστημα όμως είναι σημαντικό για εμάς αφού η διοίκηση έχει βάλει τρία σημαντικά στοιχήματα για το ’21. Εκτός από το θέμα του κολυμβητηρίου της Αγυιάς και το βοηθητικό του «Τόφαλος» που τρέχουν ήδη, στοίχημά μας είναι κι η ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου «Αν. Πεπανός» και του κλειστού «Κ. Πετρόπουλος».
Για το «Α. Πεπανός» έχουμε ήδη καταθέσει τον σχετικό φάκελο στην Γ.Γ.Α. και αυτές τις μέρες συγκεντρώνουμε τα απαραίτητα στοιχεία για να καταθέσουμε φάκελο και για το «Κώστας Πετρόπουλος». Αν όλα πάνε καλά, και προχωρήσει η αναβάθμιση, τότε θα μιλάμε επί της ουσίας για νέα γήπεδα, λειτουργία με μικρότερο κόστος για τις δεξαμενές, για την θέρμανση και γενικότερα για την συνολική λειτουργία.
Οι εγκαταστάσεις θα είναι πιο σύγχρονες και οι επόμενες γενιές θα μπορούν να απολαμβάνουν σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις».
Π.Κ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement