Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νέος περιφερειάρχης Θεσσαλίας ορκίζεται σήμερα ο Πατρινός Δημήτρης Κουρέτας

Published

on

Σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 19:30 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του νέου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και των νέων περιφερειακών συμβούλων της περιοχής, στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Ο κ. Κουρέτας είχε νικήσει τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών του Οκτωβρίου τον μέχρι σήμερα περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό της Νέας Δημοκρατίας, με 59,68% έναντι 40,32%.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σχετικής τελετής, αναμένεται να ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τη γυναικεία χορωδία ΙnnDONNAtion.

Το γυναικείο φωνητικό σύνολο «InDONNAtiόn» δημιουργήθηκε το 2012 από τον καταξιωμένο μαέστρο Δημήτρη Κτιστάκη και απαρτίζεται από μονωδούς και επαγγελματίες μουσικούς. Το όνομα αποτελεί λογοπαίγνιο του μουσικού όρου Intonation (τονικότητα του ήχου) και της λέξης Donna (γυναίκα). Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συνόλου είναι η πρωτότυπη χορογραφημένη προσέγγιση της χορωδιακής μουσικής με μοναδικό συνδυασμό κίνησης και ήχου. Από το 2016, «InDONNAtiόn» λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement