Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πως δρούσε το 10μελες κύκλωμα που διηύθυνε έγκλειστος των φυλακών

Published

on

Στρατολογούσαν άτομα από διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας για να αποσπούν πληροφορίες προκειμένου να «χτυπήσουν» φλέβα χρυσού και μετρητών, κυρίως σε σπίτια ηλικιωμένων, ενώ παρίσταναν και τους αστυνομικούς ασκώντας βία σε βάρος τους!

Το 10μελές κύκλωμα που φέρεται να διηύθυνε τους τελευταίους μήνες ένα άτομο από τις φυλακές (!) μέσα σ’ έναν χρόνο διέπραξε 7 ληστείες και 26 κλοπές με συνολική λεία ύψους 100.000 ευρώ!

Η δράση του «ξεσκεπάστηκε» χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, η οποία μετά από μια συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση με την συνδρομή της ΟΠΚΕ Πατρών, προχώρησε χθες σε δέκα συλλήψεις, εκ των οποίων οι δύο στην Πάτρα και οι υπόλοιπες οκτώ στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν συλληφθεί εννέα Ελλήνες, εκ των οποίων πέντε Ρομά, ένας απόστρατος αστυνομικός της Αιτωλοακαρνανίας φέρεται να είχε ενεργό συμμετοχή στη διάπραξη ληστειών και κλοπών, καθώς επίσης ένας αλλοδαπός. Οι δράστες, “χτυπούσαν” κυρίως ηλικιωμένους τους οποίους “ξάφριζαν”, ενώ οι περισσότερες κλοπές έχουν γίνει στα όρια της Αιτωλίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement