Connect with us

Παναχαϊκή

Όλα ανοιχτά στο αίτημα για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις

Published

on

Παρότι ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 Λεωνίδας Λεουτσακος προχθές εξέφρασε αισιοδοξία πως περιμένουν άμεσα τη θετική απάντηση των ειδικών για να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις, δεν φαίνεται να υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα και στο συγκεκριμένο μέτωπο.

Ο Λεουτσάκος μίλησε για διευκρινίσεις που περιμένει από το υπουργείο τα επόμενα 24ωρα ωστόσο οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως άμεσα δεν υπάρχει προγραμματισμός για διευκρίνιση.
Με δεδομένο πως και η πορεία του ιού δεν είναι η επιθυμητή από την κυβέρνηση, όλα δείχνουν πως το σενάριο για επιστροφή στις προπονήσεις άμεσα δεν συγκεντρώνει τόσες πιθανότητες.
Ορισμένοι υποστηρίζουν πως αν μειωθούν οι εισαγωγές στις ΜΕΘ και μειωθεί το επιδημιολογικό φορτίο, ώστε να αποφορτιστεί το σύστημα υγείας, τότε θα υπάρξουν μέτρα χαλάρωσης. Σε αυτά θα είναι και οι ομαδικές προπονήσεις για ορισμένες κατηγορίες αλλά μην περιμένει κανείς αυτό να γίνει σύντομα.
Πάντως το θέμα των ομαδικών προπονήσεων, αποκτά και κομβικό χαρακτήρα για το Κύπελλο Ελλάδας αφού με βάση την χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ, θα πρέπει να έχουμε ξεκινήσει το αργότερο στις αρχές Ιανουαρίου…

Ροή ειδήσεων

Advertisement