Σάββατο 3 Ιουνίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επί ποδός και η ΕΛ.ΑΣ.

Εντολή στους αστυνομικούς για αυστηρούς ελέγχους και στα καταστήματα, τα οποία θα λειτουργήσουν με click away έχει ήδη δοθεί από προχθές από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η τοπική Αστυνομία έχει εκπονήσει σχέδιο προκειμένου εκτός των άλλων να κάνει ελέγχους και σε όσους περιμένουν έξω από τα εμπορικά καταστήματα για να διαπιστώσουν εάν τηρούνται οι αποστάσεις και η χρήση μάσκας, αν έχουν στείλει SMS ακόμα και αν εφαρμόζονται οι αποφάσεις ως προς τον τρόπο αγοράς προϊόντων από καταναλωτές και ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Ήδη οι οδηγίες για αυστηρούς ελέγχους και στα καταστήματα, τα οποία θα λειτουργήσουν με click away έχει ήδη δοθεί από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και η τοπική Αστυνομία έχει εκπονήσει σχέδιο δράσης.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης έχει διαμηνύσει πως εάν παρατηρηθεί συνωστισμός έξω από τα καταστήματα το μέτρο θα σταματήσει.

Να σημειωθεί πως η Αστυνομία έχει επωμιστεί και το βάρος των ελέγχων για να διαπιστωθεί εάν εφαρμόζεται η απαγόρευση της φυσικής επαφής πελάτη με το κατάστημα και να επιβάλλει κυρώσεις.

Οι καταναλωτές υποχρεούνται να έχουν μαζί τους την ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής και το email με την ώρα παραλαβής!

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement