Connect with us

Ελλάδα

Γιάννης Πλακιωτάκης: Όλα τα νεότερα για την υγεία του – Εξαιρετικά καταβεβλημένος

Published

on

Εξαιρετικά καταβεβλημένος είναι όπως μαθαίνουμε ο 52χρονος υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης που εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 16η ημέρα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό και ο οργανισμός του δεν ανταποκρινόταν ικανοποιητικά στα επίπεδα οξυγόνου.

Ο πυρετός που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες έχει πέσει, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας έχει εξαντληθεί και περιμένει την ώρα που θα λάβει εξιτήριο προκειμένου να πάει σπίτι να ξεκουραστεί και να αναρρώσει πριν επιστρέψει και πάλι στα υπουργικά του καθήκοντα.

Να σημειώσουμε ότι χθες το βράδυ, εννοείται πως δεν μπορούσε να δώσει το παρών στο Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της ψήφισης του προϋπολογισμού, ωστόσο έστειλε επιστολή που διαβάστηκε από τον προεδρεύοντα Θανάση Μπούρα στην οποία τόνιζε μεταξύ άλλων ότι «η εξακολουθούμενη νοσηλεία μου στον «Ευαγγελισμό» δεν επιτρέπει τόσο την παρουσία όσο και τη δια ζώσης συμμετοχή μου στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό. Επιτρέψτε μου αρχικά να ευχαριστήσω από καρδιάς γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και εργαζόμενους για το ενδιαφέρον, τη φροντίδα και τη μάχη που δίνουν για κάθε ασθενή που νόσησε από Covid. Με τη βοήθειά τους ελπίζω σύντομα να βρεθώ κοντά στην οικογένειά μου και να επανέλθω στα καθήκοντά μου».

Ροή ειδήσεων

Advertisement