Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας ξεκίνησε προσπάθεια ανασύνταξης με Αθηναίου και Γκραντ

Published

on

Είναι φανερό πως η ομάδα του Προμηθέα περνά αγωνιστική κρίση και για μια ακόμα φορά γίνονται αλλαγές ώστε να βρει τον δρόμο της. Η επιχείρηση ανασύνταξης ξεκίνησε χθες με την απόκτηση του γκαρντ Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος είναι από χθες στην Πάτρα.

Ο Αθηναίου χθες το μεσημέρι έλυσε το συμβόλαιό του με το Περιστέρι και το απόγευμα ήρθε στην Πάτρα, συμφώνησε άμεσα με τη διοίκηση και συμμετείχε στην προπόνηση.
Ο Αθηναίου από την στιγμή που ο Μάντζαρης έκλεισε και τυπικά στο Περιστέρι, δεν είχε πολύ χώρο στην αθηναϊκή ομάδα και έτσι αποδέχτηκε την πρόταση του Προμηθέα.
Αυτή είναι η πρώτη κίνηση ενίσχυσης, η δεύτερη είναι ο Αμερικανός φόργουορντ Τζεράι Γκραντ, ο οποίος ξεκίνησε χθες από τις ΗΠΑ και αναμένεται σήμερα το πρωί να φτάσει στην Αθήνα ώστε στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο.
Ήδη από χθες έχουν γίνει οι απαραίτητες διαδικασίες από την διοίκηση προκριμένου να βγει σήμερα το δελτίο του Γκραντ αν και δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Ιωνικό αφού δεν θα έχει κάνει ούτε μια προπόνηση.
Ο Γκραντ αποτελεί τον αντικαταστατή του Ντελρόι Τζέιμς όμως η ενίσχυση για τον Προμηθέα δεν θα σταματήσει εκεί αφού υπάρχουν ακόμα στόχοι για την ομάδα.
Άλλωστε έχουν αποχωρήσει τρεις παίκτες (Τζέιμς, Μάντζαρης, Φαγιέ με τις ανακοινώσεις να είναι θέμα χρόνου) όποτε θα έρθουν τρεις παίκτες και οι πληροφορίες λένε πως μέσα στο σαββατοκύριακο ο Γιατράς θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.
Όπως επίσης μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υπάρξει και νέα αποχώρηση-πιθανότατα από την περιφέρεια- από παίκτες που δεν έχουν ικανοποιήσει ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Πάντως η απόκτηση ενός ακόμα ψηλού φαίνεται να είναι αναμενομένη όμως οριστικές αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες μέρες αφού θα δοθεί ευκαιρία σε 1-2 παίκτες στα επόμενα ματς.
ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΙΩΝΙΚΟ
Ο Προμηθέας αφήνει πίσω την Ευρώπη και μπορεί να υπάρχει μια εκκρεμότητα -η αναμέτρηση με την Μπούρσασπορ αποτελεί τυπική διαδικασία- όμως πλέον συγκεντρώνει αποκλειστικά την προσοχή της στην Ελλάδα και την basket league.
Για πολλούς λόγους ο στόχος της ομάδας είναι η νίκη για να μείνει ψηλά στη βαθμολογία και να κερδίσει χρόνο ώστε να ενσωματωθούν τα νέα αποκτήματα και να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.
Οι πορτοκαλί ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση στο «Τόφαλος» όπου συμμετείχε και ο Γιαννόπουλος ο οποίος έχει ελπίδες να αγωνιστεί στο αυριανό ματς.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα με μεσημεριανή προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement