Connect with us

Γυναίκα

  Όμορφα, μακριά και…γκρι         

Published

on

Τα γκρίζα μαλλιά ήταν κάποτε ταμπού στις γυναίκες. Ωστόσο, πλέον όλο και περισσότερες φίλες μας αγκαλιάζουν τη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων και τα φυσικά τους μαλλιά με την πάροδο του χρόνου. Πώς όμως μπορείτε να αφήσετε τα φυσικά σας γκρίζα μαλλιά και να έχετε ένα ωραίο, άρτιο αποτέλεσμα; Η μετάβαση από τα βαμμένα μαλλιά στα φυσικά, γκρίζα μπορεί να είναι δύσκολη. Έτσι, οι ειδικοί σας δίνουν τις συμβουλές τους.

Να έχετε ένα σχέδιο

Για να μην διακινδυνεύσετε την υγεία των μαλλιών σας, πρέπει να κάνετε μερικά ραντεβού στο κομμωτήριο με τον κομμωτή σας. Δεν θα είναι μια γρήγορη διαδικασία.

«Αγκαλιάστε» τις ανταύγειες

Οι ανταύγειες δίνουν διάσταση στα μαλλιά και ξεκινούν τη διαδικασία του «ανοίγματος» στο χρώμα. Το balayage είναι μια πιο ήπια τεχνική για ανταύγειες, έτσι είναι πιο απλό να «αγκαλιάσετε» πιο αργά τα φυσικά, γκρίζα μαλλιά.

Επιλέξτε προϊόντα χρωματικά ασφαλή

Αν δεν έχετε ξανακάνει ανταύγειες, θα αλλάξετε τη ρουτίνα σας. Οι βαμμένες τρίχες θέλουν περιποίηση και ειδικά σαμπουάν για να μην οξειδωθούν.

Κάντε τα λαμπερά για να καλύψετε την ρίζα

Με μια θεραπεία glaze που είναι στην ουσία ένα ημιμόνιμο χρώμα το οποίο καλύπτει τα μαλλιά, δώστε λάμψη και κάντε τα πιο στιλπνά. Θα είναι η καλύτερη μετάβαση από την προηγούμενη βαφή στη φυσική, ανάπτυξη της τρίχας.

Κουρευτείτε

Αν έχετε μακριά μαλλιά, δοκιμάστε ένα κομψό, κοντό κούρεμα που θα επιταχύνει τη διαδικασία. Άλλωστε το νέο χρώμα, θέλει και νέο στιλ κουρέματος. Δεν χρειάζεται ριζική αλλαγή, ωστόσο, και η παραμικρή θα δώσει νέα διάσταση και υφή.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement