Connect with us

Διεθνή

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντινγκ

Published

on

Συναγερμός στην αστυνομία της Νέας Υόρκης σήμανε την Κυριακή, μετά από απειλή για τοποθέτηση βόμβας στο Empire State Building.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα, η αστυνομία της Νέας Υόρκης φέρεται να εξετάζει απειλή για βόμβα στο Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντινγκ.

Bomb threat reported at Empire State Building in NYC as police investigate https://t.co/Ne6hj2BE7Q pic.twitter.com/q5YfLJzkHQ

Άγνωστος τηλεφώνησε στο «911» (υπηρεσία έκτακτης ανάγκης) υποστηρίζοντας πως «σύντομα» θα ενεργοποιηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντινγκ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομίας της Νέας Υόρκης, δυνάμεις της οποίας κινητοποιήθηκαν, σπεύδοντας στο σημείο, ενώ για λόγους ασφαλείας αποκλείστηκε η περιοχή για πεζούς και οχήματα.

Το ειδικό κλιμάκιο εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών εξέτασε έτσι εξονυχιστικά το εμβληματικό κτίριο της αμερικανικής μεγαλούπολης, χωρίς ωστόσο να εντοπίσει κάτι ύποπτο.

Ως εκ τούτου το περιστατικό θεωρήθηκε λήξαν, ενώ το τηλεφώνημα πιθανότατα επρόκειτο για φάρσα.

Η απειλή έρχεται πάντως μόλις δύο ημέρες μετά από μια τεράστια έκρηξη που συγκλόνισε το κέντρο του Νάσβιλ ανήμερα των Χριστουγέννων.

Είχε προηγηθεί ηχογραφημένο μήνυμα που προειδοποιούσε όσους βρίσκονταν κοντά στο σημείο να το εγκαταλείψουν.

ικές δυνάμεις, ενώ για λόγους ασφαλείας αποκλείστηκε η περιοχή για πεζούς και οχήματα.
Στο εμβληματικό κτίριο της αμερικανικής μεγαλούπολης έσπευσε και ειδική ομάδα εντοπισμού εκρηκτικών μηχανισμών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement