Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ο Πήγασος Μπεγουλακίου συγκέντρωσε 22 φιάλες από την αιμοδοσία

Published

on

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η πρόσφατη πρωτοβουλία του Πήγασου Μπεγουλακίου για τη διοργάνωση αιμοδοσίας, καθώς όπως ανακοίνωσε στην τράπεζα αίματος του σωματείου προστέθηκαν 22 φιάλες.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα έχει ως εξής: «Στην πιο δύσκολη στιγμή του αθλητισμού και της χώρας μας ο Σύλλογός μας δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να βρεθεί δίπλα στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη την βοήθειά μας, την αγκαλιά μας και το χαμόγελό μας!
Την Κυριακή 10/01/2021 πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του ΠΓΝΠ Ρίου αιμοδοσία καλώντας τους αθλητές μας, τους φίλους μας και όσους αγαπούν την ομάδα μας και θέλουν να προσφέρουν στην τράπεζα αίματός μας.
Το ραντεβού είχε δοθεί για το πρωί της Κυριακής με τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον covid-19. Και τα αποτελέσματα της αιμοδοσίας είναι εντυπωσιακά!
Η τράπεζα αίματος του συλλόγου μας απέκτησε άλλες 22 φιάλες αίμα που για τα σημερινά δεδομένα ο αριθμός λήψεων αίματος είναι απίστευτος!».
Μάλιστα ευχαριστήριο εξέδωσε και το Κέντρο Αίματος του ΠΓΝΠ αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η προσφορά αυτή είναι σημαντική για τους χρόνιους ασθενείς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και γενικότερα για το κοινωνικό σύνολο».

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement