Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (12/1)

Published

on

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάλυμα όπου διαμένει, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (26) πακέτα λαθραίου καπνού.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του άνδρα προέκυψε ότι στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε
αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση (3.040) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (1.850) γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Δυτικής  Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι χθες τα ξημερώματα, αφαίρεσε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών επιβλήθηκε, σε ιδιοκτήτη καταστήματος ενδυμάτων διοικητικό πρόστιμο των (5.000) ευρώ, καθώς και αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για (15) ημέρες, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εξυπηρετούσε πελάτισσα παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη ασθενειών.

Παράλληλα, στην πελάτισσα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ για στέρηση βεβαίωσης μετακίνησης.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου επιβλήθηκε  σε προσωρινά υπεύθυνο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διοικητικό πρόστιμο των (3.000) ευρώ, καθώς και αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για (15) ημέρες, διότι χθες το βράδυ, σε περιοχή του Ερυμάνθου, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε το κατάστημα, εξυπηρετώντας δυο πελάτες, σερβίροντας τους ποτά.

1.      Παράλληλα, στους δυο πελάτες επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των (300) ευρώ για στέρηση βεβαίωσης μετακίνησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Μεσολογγίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε πέντε πελάτες παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης του Κορωνοϊού.
Στον άνδρα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας του καταστήματός, για (15) ημέρες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement